Spot Festival offentliggør ti nye navne

Alex Vargas og Duné er de helt store nye navne

Duné Foto: Jesper Kristensen - Scanpix

Alex Vargas Foto: Justin Ng/Retna Pictures - Scanpix

1 af 3

Den aarhusianske musikfestival Spot Festival har offentliggjort ti nye navne, som kommer forbi og spiller på årets festival. Det er blandt andet Alex Vargas som i dag er blevet offentliggjort.

- Alex Vargas er helt klart den jeg ser mest frem til. Han spillede blandt andet en udsolgt koncert i Store Vega. Gaffa har præsenteret ham som en af de store nye navn. så han bliver spændende at se, siger musikanmelder hos Gaffa Ole Rosenstand Svidt.

Alex Vargas optræder således på begge store aarhusianske festival, da han tidligere på året blev annonceret til NorthSide Festival.

Ti nye navne præsenteret til NorthSide

Duné skal trække folk til

Andre navne der blev annonceret i dag tæller The Electic Moniker, Karl William og Duné. sidstnævnte kan blive et navn, der trækker folk til festivalen.

- Duné har jo stået overfor en form for comeback efter Mattias Kolstrup (forsanger i Duné, red.) har været med i Toppen af Poppen. De har jo siden spillede for udsolgte huse. Så de er et slags hovednavn, der er med for at sælge billetter, siger Ole Rosenstand Svidt.

Alle ti navne der i dag blev offentliggjort er: Alex Vargas, Duné, The Electic Moniker, Karl William, Virgin Suicide, Anya, J. Arlin, Death Hawks, Gundelach og Xolo Island.

Oplev Alex Vargas i videoen nedenfor: