Sportschef: AGF forstærket

Brian Steen Nielsen gør status efter lukning af transfervinduet

AGF?s sportschef, Brian Steen Nielsen, mener, at klubben er kommet forstærket ud af den periode, hvor det såkaldte transfer-vindue har været åbent. Seks spillere er rejst og tre nye er kommet til.

- Jeg synes, vi er blevet markant forstærket. Vi har skærpet konkurrencen om målmandsposten, fået en leder til forsvaret, og så dét, der lå mig mest på sinde ved indgangen til transfervinduet, en kvalitetsspiller til vores angreb, siger Brian Steen Nielsen i et interview på AGF?s hjemmeside.

Emil har allerede vist, at han kan begå sig på Superliga-niveau og presse Steffen. Atle har taget taktstokken i forsvaret og understregede især mod Brøndby og Horsens, at han har de lederkvaliteter, vi gik efter. Endelig viste Søren Larsen mod Blokhus, at han fysisk og spillemæssigt er ved at være helt klar til at udfylde den rolle, han er tiltænkt, siger han.

- Og så må man jo heller ikke glemme, at ud over de spillere, vi har hentet, er både Hjalte og David godt på vej tilbage fra deres skader. De vil også være med til at skærpe konkurrencen.

- Jeg synes faktisk, at vi på mange positioner ser meget stærke ud i øjeblikket. Der er selvfølgelig også positioner, hvor vi godt kan forstærke os - og også vil gøre det, hvis den rette mulighed opstår, men uanset hvad har vi en rigtig god trup i forhold til vores målsætning om konsolidering i Superligaen. Vi tager dog hele tiden temperaturen på truppen, og selvom transfervinduet er lukket i, er det jo stadigvæk muligt at tilknytte spillere. I øjeblikket går der rigtig mange interessante arbejdsløse spillere rundt - væsentlig flere end jeg tidligere har oplevet, siger Brian Steen Nielsen i interviewet.

Link til hele interviewet med sportschefen på AGF?s hjemmeside her.