Splatterpistol skabte skræk og rædsel

Politiet rykkede massivt ud til, hvad der på anmeldelser lød som en person med en pistol. Det viste sig at være noget mere harmløst

Det var i området nær McDonald's på Randersvej i Aarhus, at flere unge var set med splatterpistoler. Foto: Google Street View

Omkring kl. 20.30 mandag aften var der pludselig massivt politiopbud ved McDonald's på Randersvej i Aarhus. Flere havde ringet til alarmcentralen og anmeldt en person, der var set nær restauranten med en pistol.

- Vi rykkede derfor ud, men kunne så konstatere, at det var en gruppe unge mennesker, der legede med splatterpistoler, fortæller vagtchefen hos Østjyllands Politi til tv2oj.dk.

Borgere bliver utrygge
De unge mennesker blev efterfølgende kørt hjem til deres forældre og fik samtidig en reprimande fra politiet med på vejen.

- Det er jo alvorligt alligevel, for borgere bliver utrygge. Det hjælper ikke noget at lege med sådan nogle pistoler der, og det fik de også at vide, siger vagtchefen.

Han opfordrer derfor af samme grund børn og unge mennesker til ikke at anvende splattergevær og lignende på offentlige områder, hvor andre kan tage fejl af dem og rigtige våben.