Spillere vil købe aktier i AGF

Spillertrup vil købe aktier for 250.000 kroner

02:03

1 af 2

Torsdag skød Aarhus Elite, selskabet bag AGF, gang i aktieemissionen, og nu får klubben hjælp fra egne rækker.

AGF-spillerne har nemlig i samlet flok bestemt sig for at forsøge at indsamle 250.000 kroner i spillertruppen til at købe aktier for.

- Vi tror på det nye projekt, og vi tror på det nye AGF. Vi er derfor gået sammen i spillertruppen om at samle en sum penge ind, så vi også bidrager til aktieemissionen, fortæller AGFs Daniel Christensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han satser på, at holdet kan være med til at få aktien til at stige ved rykke op i Superligaen til sommer.

Se: Skal i lære hos Laudrup

- Vi gør det selvfølgelig med hjertet, sådan er det altid, når man investerer i fodboldaktier. Det er selvfølgelig spændende at se, om aktien kan gå op. Jeg vil i hvert fald satse på, at vi på holdet kan bidrage til at få aktien til at stige ved at vinde en masse fodboldkampe og forhåbentlig rykke op i Superligaen, siger Daniel Christensen.

AGFs Martin Jørgensen mener, at det sender et godt signal til omverden, at spillerne investerer i klubben.

- Vi tror på, at det godt kan blive en god investering. Vi om nogen har jo muligheden for at påvirke det, siger Martin Jørgensen til TV 2 | ØSTJYLLAND og fortsætter:

- Det sender et signal udad til om, at vi tror på det, selvom vi er en smule bagefter i tabellen. Vi synes, at de tiltag, der er blevet lavet i løbet af sommeren, ser gode ud, og vi vil også gerne vise, at vi virkelig tror på det. Derfor håber vi, at der er andre derude, der tror på, at vi tror på det.

Se: Fantrust vil hjælpe AGF

AGF-direktør Jacob Nielsen glæder sig over spillernes økonomiske opbakning.

- Ja, det gør jeg absolut. Det er meget glædeligt, og jeg synes, at det sender et godt signal, så det sætter vi pris på. Jeg synes også, at det fortæller, at der er nogle medarbejdere, som tror på projektet, siger AGF-direktøren.

AGF er for tiden inde i en god stime, hvor aarhusianerne har vundet de seneste tre kampe. På søndag skal AGF forsøge at få fire på stribe, når holdet møder Fredericia i den sidste kamp, inden vinterpausen venter.

Lykkedes det AGF at hente tre point i Fredericia vil holdet have seks point op til Viborg FF og Lyngby, der ligger på de to oprykningspladser.

I videoen øverst på siden kan du høre AGF-direktør Jacob Nielsen, Daniel Christensen og Martin Jørgensen fortælle om købet af aktier.