Spillere klar til forårsstart

I weekenden tager AGF og AC Horsens hul på forårsæsonen i NordicBet Ligaen

Foto: Ole Nielsen / agf.dk

Før køerne kommer fodboldspillerne, når det drejer sig om at komme på græs.

I denne uge bliver første runde i NordicBet Ligaens forårssæson spillet. For de to østjyske hold, AGF og AC Horsens, hedder kampdagen søndag.

Her skal AC Horsens møde FC Roskilde på hjemmebane, mens AGF smutter en tur til Gladsaxe for at møde AB.

Forud for kampene er der nerver på i fodboldlejrene. Hos aarhusianerne glæder Danny Olsen sig til endelig at få lov til at slå sig løs på grønsværen:

- Vi glæder os helt vildt. Det har været en lang opstart, og det bliver dejligt igen at spille om point, og at der igen for alvor står noget på spil. Man kan mærke på truppen, at det hele sitrer lidt, siger Danny Olsen til klubbens hjemmeside.

Hos både AGF og AC Horsens er der god grund til at kæmpe om pointene. AGF ligger i øjeblikket på en tredjeplads med seks point op til Viborg FF på andenpladsen, som er adgangsbillet til Superligaen.

For AC Horsens' vedkommende ser det straks værre ud. Holdet er lige nu på en femteplads med 23 point.

I AGF-lejren har Danny Olsen en god mavefornemmelse forud for weekendens kamp mod AB:

- Jeg synes, vi står godt rustet. Vi har haft en god opstart, og der er mange, der byder sig til på holdet. Jeg tror, at Morten har positive udfordringer med at sætte holdet, for mange har gjort det godt i opstarten. Vi er også blevet endnu mere sammenspillet som et hold. Vi er blevet mere fortrolige med, hvordan vi spiller, og jeg synes, vi ser rigtig stærke ud. Især i kampene på træningslejren synes jeg, at vi som hold hang godt sammen og så stærke ud, siger han.