Spiller uafgjort igen

Søren Larsen sikrer et point til de hvide 

AGF og AaB mistede begge et skridt i jagten på den Europa League-givende fjerdeplads, da de mandag aften spillede 1-1 i Aarhus.

Det betyder samtidig, at de to jyske traditionsklubber holder trit med hinanden i tabellen, hvor AGF har et enkelt point mere end nordjyderne.

AaB førte lidt heldigt ved pausen på et mål af Nicklas Helenius, men Søren Larsen sørgede for pointdelingen.

Det nordjyske føringsmål kom i en situation, hvor dommer Henning Jensen trumfede sin linjedommer, der ellers stod med flaget i vejret og markerede for offside på Nicklas Helenius.

Henning Jensen så imidlertid, korrekt, at bolden kom hen til AaB-angriberen via et AGF-hoved, og derfor fløjtede dommeren ikke, og Nicklas Helenius bragte med en kontrolleret afslutning nordjyderne foran.

AGF havde overtaget i hovedparten af kampen, men måtte alligevel for sjette hjemmekamp i streg gå fra banen uden sejr, og aarhusianerne har i øjeblikket problemer med at få bolden over stregen.

Indtil Peter Graulund blev skiftet ud efter 65 minutter, var han igen AGF's mest pågående spiller. Han burde have udlignet efter godt en halv times spil, men AaB-keeper Nicolai Larsen diskede op med en af sæsonens bedste redninger i Aarhus.

Og Søren Larsen? Ham så man ikke meget til. Altså lige indtil han efter 78 minutter med et fremragende hovedstød sendte bolden i en bue over Nicolai Larsen og sikrede udligningen.

Et hårdt slag for AaB, der et par minutter forinden havde haft en kæmpe chance for at lukke kampen. Jeppe Curth var alene igennem, men hans lob over Steffen Rasmussen gik forbi det aarhusianske mål.

AGF pressede med flere farlige forsøg på for afgørelsen i den afsluttende fase, men trods flere tilløb blev det ved pointdelingen.

AaB tager i næste runde imod FC Nordsjælland, mens AGF skal møde kriseramte OB i Odense.