Specialbutik rykker til Aarhus

Til oktober åbner 100 kvadratmeter unikabutik i det centrale Aarhus

Foto: Colourbox

Snart bliver det muligt at købe specialoste, unikke mejeriprodukter og andre udvalgte varer, når Arla Unika åbner stor butik i Latinerkvarteret i Aarhus.

Arla Unika har i en årerække haft en butik i Torvehallerne i det indre København, men nu er turen kommet til Aarhus, som jo er Arlas hjemby.

- Vi har længe drømt om at åbne en butik i Aarhus, og nu har vi formået at kombinere det rigtige koncept med den bedste beliggenhed, siger Dorte Ruby, der er chef for Arla Unika, i en pressemeddelelse.

- Vi glæder os til at byde kunderne inden for til hvad, vi håber, vil rykke ved folks opfattelse af, hvad en butik er og skal kunne - og ikke mindst til at præsentere århusianerne for en række udvalgte produkter, som, vi mener, er i særklasse inden for deres felt, fortsætter hun.

Arla Unika & Ko, som butikker hedder, vil være en anderledes butik, der også byder på oplevelser. Butikken vil arrangere events med foredrag med blandt andre nogle af landets gastronomiske entreprenører, og der vil blive arrangeret workshops, hvor man kan lære mere om for eksempel hjemmeproduktion.

Den 100 kvadratmeter store forretning åbner i lokaler i Klostergade ved siden af Emmerys.