Søndag skal Danmarks bedste minigolfere findes i Aarhus

DM i minigolf afvikles i dag på taget af Bruuns Galleri, hvor den lokale klub holder til

Langt størstedelen af os betragter minigolf som en hyggelig ferieaktivitet, hvor man ofte i familiens skød dyster om at bruge færrest slag på de 18 huller. Men for en gruppe passionerede danskere er minigolf andet og mere end det. De mødes til DM i Aarhus søndag.

Fra i dag fra kl. 10 mødes mange af landets minigolf-spillere nemlig til danmarksmesterskaberne på taget af Bruuns Galleri. Her ligger 18 lokal-inspirerede huller med blandt andet en kopi af Ceres Park på et hul og domkirken som forhindring på et andet.

Allerede nu står det klart, at der i deltagerfeltet vil være flere af landets bedste minigolfspillere. Heriblandt de to landsholdsspillere Allan Schwab og Vincent Huus, som om små fjorten dage er en del af den trup, som Danmark stiller op med ved VM i minigolf i Kroatien.

Herudover stiller den lokale klub Minigolf Klub Aarhus selv med en række spillere, som forventes at kunne gøre det godt på anlægget. Det gælder blandt andet klubbens dobbelte danske mester Pia Pagaard.

På Bamsebo Camping ved Ulstrup er minigolf en yndet ferieaktivitet - se mere i indslaget her. 

Danmarksmesterskabet skydes i gang søndag 10. september klokken 10.00, hvorefter alle deltagerne vil gå i alt fire runder på det 18 hullers MOS-anlæg. Der forventes at være medaljeoverrækkelse omkring klokken 16.00.

Det er gratis for publikum at overvære mesterskaberne.

Viby Gymnasium

Sogn i Aarhus lukker ned efter høje smittetal

Øl

Hjemme-ølbrygning er blevet en populær hobby under Corona: - Det er fuldstændig eksploderet

Samsøfærgen

Ups! Færge påsejler spritny hurtigfærge

IMG_1327

Skoleleder efter lokal nedlukning: - Det er synd for børnene

Skærmbillede 2021-04-16 kl. 20.20.54

Dyre dråber til dyrene: - Det giver os en kæmpe merudgift

Street food randers

Østjyske street food-markeder åbner ikke

Dagens mest læste