Søndag skal Danmarks bedste minigolfere findes i Aarhus

DM i minigolf afvikles i dag på taget af Bruuns Galleri, hvor den lokale klub holder til

Pia Pagaard er den lokale klub i Aarhus' håb til dagens DM på hjemmebane. Hendes makker ved sidste års mesterskab, hvor dette billede er fra, Allan Schwab fra Aalborg deltager også. Foto: Minigolf Klub Aarhus

Langt størstedelen af os betragter minigolf som en hyggelig ferieaktivitet, hvor man ofte i familiens skød dyster om at bruge færrest slag på de 18 huller. Men for en gruppe passionerede danskere er minigolf andet og mere end det. De mødes til DM i Aarhus søndag.

Fra i dag fra kl. 10 mødes mange af landets minigolf-spillere nemlig til danmarksmesterskaberne på taget af Bruuns Galleri. Her ligger 18 lokal-inspirerede huller med blandt andet en kopi af Ceres Park på et hul og domkirken som forhindring på et andet.

Læs også Aarhus har fået en dobbelt danmarksmester i minigolf

Allerede nu står det klart, at der i deltagerfeltet vil være flere af landets bedste minigolfspillere. Heriblandt de to landsholdsspillere Allan Schwab og Vincent Huus, som om små fjorten dage er en del af den trup, som Danmark stiller op med ved VM i minigolf i Kroatien.

Herudover stiller den lokale klub Minigolf Klub Aarhus selv med en række spillere, som forventes at kunne gøre det godt på anlægget. Det gælder blandt andet klubbens dobbelte danske mester Pia Pagaard.

03:32

På Bamsebo Camping ved Ulstrup er minigolf en yndet ferieaktivitet - se mere i indslaget her. 

Luk video

Danmarksmesterskabet skydes i gang søndag 10. september klokken 10.00, hvorefter alle deltagerne vil gå i alt fire runder på det 18 hullers MOS-anlæg. Der forventes at være medaljeoverrækkelse omkring klokken 16.00.

Det er gratis for publikum at overvære mesterskaberne.