Skole-rengøring strammes op

Rengørings-firma har lovet forbedringer

Nu bliver der strammet op på rengøringen på en række aarhusianske skoler, meddeler Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

Kommunen er blevet kritiseret fra flere sider, fordi rengøringen gennem længere tid ikke har været god nok, og der er nu indgået en aftale med det kritiserede rengøringsfirma Compass Group om, at der skal strammes op - og at en konsekvens af fortsat mangelfuld rengøring vil blive et forholdsmæssigt afslag i prisen    

- Vi er enige om, at rengøringen ikke har været tilfredsstillende, og at der skal styr på forholdene allerede i den uge, vi går ind i, siger administrationschef Nis Schultz fra Børn og Unge i en pressemeddelelse.

Rengøringsstandarden har på flere skoler været udsat for kritik, og det har ført til, at Compass Group har sat ekstra mandskab ind for at sikre den aftalte standard.

- Compass har vundet opgaven på betingelse af, at kvaliteten lever op til det aftalte i kontrakten. Det forventer vi, at selskabet lever op til, og det er jeg tilfreds med, at vi er enige om, siger Nis Schultz.