Skiftede vognbane: Ophidset mand henvendte sig med kniv

Tirsdag blev en bilist stoppet af en anden bilist med kniv i hånden og truende adfærd på Grenåvej i Risskov. Østjyllands Politi opfordrer vidner til at henvende sig.

Episoden skete i krydset ved Veri Center på Grenåvej i Risskov. Foto: Krak

En 25-årig mand blev tirsdag formiddag overhalet af en anden bilist på Grenåvej i Risskov. Den anden mandlige bilist steg ud af sin bil med en kniv i hånden og henvendte sig til den 25-årige bilist. 

Hvis der er nogen, der har set optrinnet eller aflæst registreringsnummeret, hører vi meget gerne fra dem.

Janni Lundager, Østjyllands Politi

Episoden fandt sted tirsdag formiddag kl. 10.48 på Grenåvej i Risskov, efter den 25-årige mand havde skiftet vognbane i krydset ved Veri Centret. Han forklarer, at der efterfølgende pressede sig en sølvfarvet Mercedes ind foran og bremsede hårdt op.

- Han kommer kørende og skifter vognbane, hvor en anden bil stopper op, banker på ruden og virker meget aggressiv, fortæller kommunikationsrådgiver Janni Lundager fra Østjyllands Politi.

Læs også Lokale undrer sig over nyt trafiklys - kommune erkender fejl

Den 25-årige mand nåede heldigvis at låse bilen indefra og forsøgte at komme væk ved at bakke. Den truende bilist forsvandt fra stedet, da den 25-årige steg ud og måtte undskylde en kvindelig bilist bag sig, efter at have bakket ind i hende.  

Ifølge Østjyllands Politi er den 25-årige mand helt uforstående over for den anden bilists truende adfærd og mener ikke, at han selv har kørt på en måde, der kunne have påvirket den anden bilists ophidselse. 

Han kommer kørende og skifter vognbane, hvor en anden bil stopper op, banker på ruden og virker meget aggressiv.

Østjyllands Politi

Politiet har oplysninger på kvinden, der kørte bagved den 25-årige bilist og så optrinnet, men de opfordrer også andre, der kan have oplysninger om episoden eller mandens identitet, til at henvende sig. 

Læs også Efter åbning af ny letbane-strækning: Kunderne er vendt tilbage

- Hvis der er nogen, der har set optrinnet eller aflæst registreringsnummeret, hører vi meget gerne fra dem, fortæller Janni Lundager fra Østjyllands Politi.

Manden beskrives som:

  • 35-40 år gammel
  • 190 cm høj
  • Almindelig til kraftig af bygning
  • Halvlangt hår og gråligt skæg omkring munden
  • Var iført gråt joggingsæt og hættebluse