Skade driller Larsen

Søren Larsen er ude med en lårskade

AGF-profilen Søren Larsen bliver ikke klar til forårets første kamp i Superligaen hjemme mod FC Nordsjælland lørdag den 3. marts.

Den tidligere landsholdsangriber døjer med en skade i det ene baglår og vil ikke risikere at forværre situationen, selv om han skulle blive mere fit op til premieren.

- Jeg har problemer med baglåret. Jeg fik problemer lige inden, de andre tog af sted på træningslejr, så det har varet et stykke tid nu. Jeg spiller ikke mod Viborg, det er helt sikkert.

- Der kommer lidt forskellige meldinger fra lægen, men det vigtigste er, hvad jeg selv føler, og jeg bliver heller ikke klar til Nordsjælland, siger Søren Larsen til stiften.dk. 

Lørdag møder AGF 1. divisionsklubben Viborg i en træningskamp, og den går Søren Larsen således også glip af.

- Det er ærgerligt, når man har brugt så mange kræfter i opstarten på at komme i god form, men det er der ikke noget at gøre ved. Jeg kigger fremad. Jeg tager det stille og roligt.

- Man ser gang på gang, at folk går for tidligt i gang, og den fejl laver jeg ikke. Det er dumt at forcere det. Så vil jeg hellere misse en eller to kampe i stedet for at risikere at misse seks, så jeg må have tålmodighed, siger han.