SK Aarhus hapser stortalent

Lærke Christensen skifter fra Vendsyssel Håndbold

På trods af sin unge alder har bagspilleren Lærke Christensen allerede tiltrukket sig stor opmærksomhed i håndboldverdenen.

Hun er bare 18 år gammel og har ifølge sin træner i Vendsyssel Håndbold potentiale til engang at spille på landsholdet.

Inden den tid måske kommer, skal den unge spiller nu sige farvel til Vendsyssel og i stedet tilbringe to år i SK Aarhus.

Det skriver SK Aarhus i dag i en pressemeddelelse.

Lærke Christensen har netop indgået kontrakt med Aarhus-klubben og rykker dermed op i den bedste danske dameliga.

- Jeg bliver student til sommer og har efter længere tids overvejelser, besluttet mig for at prøve kræfter med håndboldligaen fra den nye sæson. Jeg har derfor valgt at skrive kontrakt med SK Aarhus for de kommende 2 sæsoner, da det er en klub, der på mange områder, har helt de samme værdier, som jeg kender fra Vendsyssel og ikke mindst min håndboldopvækst i SEIF Håndbold, siger Lærke Christensen.

I SK Aarhus kan trænere og ledelse ikke få armene ned over hovedet. De kalder aftalen med Lærke Christensen for et 'scoop' og glæder sig til, at hun tiltræder i truppen:

- Vi har fremtidssikret positionen på højre back. Her skal Lærke danne duo med Mette Tranborg, hvor de både til træning og kamp kan supplere hinanden. Samtidig vil vi komme til at se angrebskonstellationer, hvor vi har de to på banen på samme tid. Dette bliver rigtig spændende at følge, siger assistenttræner i SK Aarhus, Thomas Høst.