Sigtede mand med hash og fandt politibil smadret bagefter

Politiet sigtede en mand med hash i Rydevænget i Aarhus V. Da de kom ud, fandt de deres politibil smadret

Politiet oplever sjældent, at deres biler bliver udsat for hærværk, når de er på patrulje. Men i går kom de ud til en bil med smadrede ruder og sidespejle.

I nat klokken 1.31 fik politiet en anmeldelse om, at der sad flere personer og støjede og røg hash i en lejlighed på Rydevænget i Aarhus V. Da patruljen kom frem, var vinduerne i lejligheden åbne, og betjentene blev mødt af en kraftig lugt af hash.

De gik derfor ind i stuen, hvor en 26-årig mand blev fundet i besiddelse af skunk og hash. Han blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

En 26-årig mand blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer i en lejlighed ved Rydevænget i Aarhus V. Da politiet kom ud fra lejligheden, fandt de deres politibil smadret.   Foto: Google Maps

Da betjentene kom ud til deres patruljebiler, så de, at nogen havde smadret et par ruder med en sten og ødelagt sidespejlene. Der var umiddelbart intet spor af hærværksmanden i nærheden.

Politiet oplever sjældent, at deres biler bliver udsat for hærværk, når de er på patrulje. Og det er da heller ikke noget, de kan gøre så meget ved.

- Vi kan ikke afsætte ekstra ressourcer til at holde øje med politibilerne, når vi er på opgave. Det er en risiko, vi må leve med, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi Jakob Christiansen til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Cyklist kvæstet: 76-årig bilist blændet af solen