Sidste omgang bjørnebank: Bakken Bears ude af Champions League

Tyrkiske Banvit viste ingen medlidenhed i Bakken Bears' sidste kamp i Champions League-gruppespillet

Genrefoto.

13 nederlag i 14 kampe.

Det blev det til i det aarhusianske baskethold Bakken Bears' første bekendtskab med Champions League.

Det allersidste nederlag blev indkasseret onsdag aften, da bjørnene spillede returopgør mod tyrkiske Banvit. Første opgør vandt Banvit 99-82 på hjemmebane i Tyrkiet, så holdet havde favoritværdigheden på sin side.

Den blev der heller ikke pillet meget ved i aftenens kamp, som tyrkerne vandt 92-68 i Vejlby-Risskov Hallen i Aarhus. 

I første periode kom Bakken Bears håbløst bagud med 8-23 i Banvits favør, mens anden og tredje periode var mere lige. Sidste periode vandt bjørnene, men det kunne dog ikke ændre ved resultatet. 

Umiddelbart efter kampen holdt klubben pressemøde, hvor en af holdets helt store profiler, Chris Christoffersen, udtrykte stor glæde for at have prøvet at spille Champions League, selvom modstanden har været større end aarhusianerne havde forventet:

- Jeg tror, det her er det højeste niveau, jeg nogensinde har spillet på, og jeg er meget beæret over at få den mulighed frem mod slutningen på min karriere, sagde Chris Christoffersen på pressemødet.

Læs også Bakken Bears lærer af dyr tur i Champions League

Bakken Bears er nu helt ude af Champions Leagues' gruppespil, da aftenens kamp var den sidste. 

Klubbens sportsdirektør Michael Piloz har tidligere løftet sløret for, at Champions League ikke ligefrem har været en guldgrube for holdet - tværtimod. De mange kampe rundt omkring i Europa har været en dyr fornøjelse.