Sidste eftersøgning på land: Ingen spor efter forsvundne Niels

Søndag morgen klokken 8.00 bliver der sat både i vandet ved havnen, som skal fortsætte eftersøgningen

03:12

1 af 2

Der var stor opbakning til dagens eftersøgning efter den forsvundne erhvervsmand Niels Joachim Nicholaisen. Familie og pårørende var mødt op, og det var også et stort antal frivillige, ligesom erhvervsvirksomheder havde budt ind med forplejning til de mange frivillige.

Men lørdagens indsats gav ingen spor efter den forsvundne 73-årige mand, og dermed sluttede den sidste eftersøgning på land.

- Lige nu arbejder vi efter en udelukkelsesmetode. Vi tror stadig, der er størst sandsynlighed for, at han er ved vandet, så vi går ikke her for at finde ham. Vi finkæmmer byen i håbet om at finde hans handske, hans taske eller lignende, siger Jesper Nicholaisen, der er søn af den 73-årige.

Privat eftersøgning: Sønner leder efter Niels med båd og sonar

Sammen med Missing People havde familien indtegnet 40 områder i byen, hvor faderen kunne have været. De 20 er blevet afsøgt, og lørdag gennemgik de så de sidste 20 områder.

Herefter bliver der kun fokus på havnen og vandet, hvor dykkere og en robotscanner skal bruges i eftersøgningen.

Jesper Nicholaisen fortæller, at familie og venner forsøger at holde humøret oppe trods uvisheden.

- Vi fortæller os selv hver dag, at vi vil prøve at leve et liv så normalt som muligt og tage på kontoret hver dag. Vi har måske brug for en dag, hvor vi lige lukker døren og fælder en tåre, men vi forsøger at leve så normalt som muligt - og også smile. Vi har behov for at sende et signal til omverdenen om, at vores liv skal gå videre, siger Jesper Nicholaisen.

Missing people: Vi fortsætter til Niels er fundet

Søndag morgen klokken 8.00 bliver der sat både i vandet ved havnen, som skal fortsætte eftersøgningen til vands.

Se et interview med Niels Joachim Nicholaisens søn i videoen øverst i artiklen.