Sexshop solgt til kapitalfond: - Jeg er sindssygt stolt, siger medstifter

Kapitalfonden Polaris har købt 57,5 procent af Aarhus-virksomheden Sinful. De nye partnere skal gøre virksomheden modigere og hjælpe med at nå en omsætning på en milliard kroner, fortæller medstiftere.

Sinful har med Mathilde Mackowskis egne ord revolutioneret markedet for sexlegetøj ved at tage kvalitet og kundeservice seriøst.

Nu har de to stiftere af virksomheden, Mathilde Mackowski og Tonny Corydon Andersen,  solgt 57,5 procent af Sinful til kapitalfonden Polaris. 

Købesummen vil Mathilde Mackowski ikke ud med, men hun er glad for, at virksomheden nu får en erfaren og modig partner, fortæller hun til TV2 ØSTJYLLAND:

- Nogle gange skal der andre mennesker til at se, hvor stor en bevægelse vi har sat i gang. I starten drømte vi om at blive de største i Danmark, så var det i Norden, og nu er vi gået ind i Storbritannien og Frankrig.

Et skulderklap til hele organisationen

- Vores nye partnere ville måske have spurgt; Hvorfor ikke seks nye markeder på én gang, siger Mathilde Mackowski, der er chief visionary officer i Sinful.

Sinful har ellers haft fart på. Virksomheden blev etableret i 2008 og er siden vokset til at have omkring 150 medarbejdere og en omsætning på over 300 millioner kroner.

Mathilde Mackowski kalder salget af virksomheden et kæmpe skulderklap til hele organisationen:

- Jeg er sindssygt stolt af det, vi har formået at skabe i fællesskab. Da vi startede var det svært at finde et forsikringsselskab og leje erhvervslokaler. Så begyndte vi lige pludseligt at blive nomineret til fine priser, og nu kan det næsten ikke blive mere sobert.

- Vi har drømt om at gøre sexlegetøj mainstream, og det er det største, vi har opnået, siger hun.

Fortsætter som ejere og ledere

På trods af salget af 57,5 procent af virksomheden fortsætter Mathilde Mackowski og Tonny Corydon Andersen som ledere i virksomheden. 

- Vi fortsætter fuldstændig uændret og i de samme roller.

- Som vi sagde til vores team af medarbejdere, der har spurgt til, hvad der nu skulle ske på mandag: Der sker det, der hele tiden har gjort, siger Mathilde Mackowski.

Hun understreger, at der er tale om et partnerskab, og at de to stiftere fortsat skal være en central del af virksomheden:

Vil nå en milliard i omsætning

- Man ser tit, at kapitalfonde overtager en langt større del. Men det er for at signalere, at vi vil det her, og det er Polaris glade for, siger hun.

Hos kapitalfonden ser man frem til at hjælpe Sinful til yderligere vækst:

- Markedet for sexlegetøj vokser hurtigt i disse år i takt med, at den sociale accept af området stiger og forbrugerne vænner sig til at handle online. Vi ser frem til at samarbejde med det ambitiøse og dygtige team i Sinful om at sætte yderligere fart på væksten og den internationale ekspansion i de kommende år, siger Henrik Bonnerup, Partner i Polaris i en pressemeddelelse.

VIDEO: Mathilde Mackowski og Tonny Andersen fra firmaet Sinful besøgte for lidt over 10 år siden Go’ aften Østjylland i anledning af en sexmesse i Vejlby-Risskov Hallen. Indslaget er fra den 31. januar 2011.


Målet er foreløbig at nå en omsætning på en milliard kroner, siger Tonny Corydon Andersen:

- Væksten er accelereret hurtigere end hidtil ventet i den senere tid, og med en erfaren og kapitalstærk partner som Polaris ved vores side og spændende planer om europæisk ekspansion på agendaen sigter vi efter at runde 1 mia. kr. i omsætning i 2025, siger Tonny Corydon Andersen, CEO og medstifter af Sinful.80_percent

play Biolog: Vi skal turde tro på, at dyrene kan passe sig selv

bil og josefine

Cykelsti stopper brat: Cyklister må køre på fragthovedåre

Omsorg (3)

Kolleger rørt til tårer: Hospice-sygeplejerske anerkendt med omsorgspris

HUSK PSYLLIUM-FRØSKALLER

Tilbagekalder naturlægemiddel: Tre er døde

def_thumb,50_percent

play På en villavej levede en mand i et affaldsbjerg, indtil naboerne gjorde et ubehageligt fund

Skejby Sygehus Aarhus Universitetshospital

Østjysk patientforening jubler: Besøgsrestriktioner på hospitaler ophæves

Dagens mest læste