Sender tophold hjem med øretæve

Det blev aldrig spændende, da et uinspireret Skjern-hold var på besøg i Aarhus i herrernes håndboldliga

Århus Håndbold - i orange trøjer - tog sejren mod Skjern Foto: Ole Nielsen - Scanpix

Århus Håndbolds Henrik Hansen scorede et enkelt mål onsdag aften Foto: Ole Nielsen - Scanpix

Mikkel Saad kunne juble over ikke færre end fem scoringer - og en sejr Foto: Ole Nielsen - Scanpix

Sigvaldi Gudjonsson fandt vej til netmaskerne fire gange Foto: Ole Nielsen - Scanpix

1 af 4

Skjern Håndbold er et af topholdene i Boxer Herreligaen, men det var svært at se, da DM-sølvvinderne onsdag aften var på besøg i Aarhus.

Skjern-spillerne var helt ved siden af sig selv i de første 30 minutter, og den dårlige præstation før pausen lagde grunden til 29-35-nederlaget til Århus Håndbold.

Aarhusianerne lagde hurtigt komfortabel afstand, og kampen blev derfor aldrig spændende.

Det begyndte ellers planmæssigt for Skjern, der bragte sig foran med 3-1, men derefter ramlede det i både forsvar og angreb.

Otte minutter senere havde hjemmeholdet lavet syv mål, uden at Skjern kunne svare igen, og så var vestjyderne pludselig bagud 3-8.

Træner Ole Nørgaard var så utilfreds med sit mandskab, at han tog to timeouter inden for det første kvarter, men det var ikke nok til at vække de slumrende gæster.

Skulle skrue hovedet på

Ved pausen var Århus Håndbold foran 17-10, og der var nok at se til i Skjerns omklædningsrum, hvor spillerne skulle "skrue hovederne på", som veteranen Thomas Klitgaard formulerede det på TV2 Sport.

Det blev da også en smule bedre efter sidebyttet, men det var langt fra nok til at true Århus-sejren. At Skjern vandt anden halvleg med et mål er næppe til megen trøst.

Dermed forbliver Skjern på andenpladsen i Boxer Herreligaen med 30 point for 22 kampe, mens Århus Håndbold rykker op som nummer tre.

Begge hold har fire kampe tilbage af grundspillet.

Århus Håndbold-Skjern 35-29 (17-10)

Århus Håndbold: Mads Kalstrup 7, Torben Petersen 6, Sebastian Henneberg 5, Mikkel Saad 5, Rune Ohm 5 (1), Sigvaldi Gudjonsson 4 (1), Kasper Olsen 1, Henrik Hansen 1, Rasmus Nielsen 1.

Skjern: Lasse Mikkelsen 9 (3), Kasper Søndergaard 7, Bjarte Myrhol 5, Markus Olsson 2, Thomas Klitgaard 2, Morten Balling 2, Emil Bergholt 1, René Rasmussen 1.

Udvisninger: Århus Håndbold 2, Skjern 2.

Tilskuere: 3.671.