Sejt: Østjysk skole gør rent bord ved DM i skole-atletik

Beder Skole deltog i Danmarksmesterskaberne i skole-atletik for 7. klasse

Der blev den 14. og 15. juni afholdt skole-atletik-turnering på Bornholm for 7. klasser i hele landet. Her gjorde 7. klasserne fra Beder Skole god figur. De vandt nemlig både Danmarksmesterskabet hos pigerne og hos drengene. 

 

- Det er virkelig en flot sejr for Beder Skole – mig bekendt er det ikke sket før i DM i Skoleatletiks historie, at pige- og drengeholdet fra samme skole, er løbet med titlerne samme år. Jeg ved dog, at elevernes idrætslærer, Morten Søllested, arbejder meget med at træne eleverne op til stævnet, så de er velforberedte til DM, fortæller stævnekoordinator Christian Pedersen i en pressemeddelelse.

Dansk Skoleidræt afholder hvert år Danmarksmesterskab for 7. klasser. Hold fra hele landet dyster i seks forskellige discipliner. De konkurrerer i 80 og 800 meter løb, længdespring, højdespring, kuglestød og boldkast for pigerne og spydkast for drengene. 

Hver disciplin giver point, som bliver talt sammen til sidst, hvor det så bliver afgjort, hvem der vinder mesterskabet, og i år var det altså Beder Skole, der på flotteste vis vandt både hos pigerne og drengene.