Sejlerduo bliver hyldet

Fejret i den lokale sejlklub efter flotte sportspræstationer

03:20

1 af 2

De to aarhusianske sejlere Ida Marie Baad og Marie Thusgaard Olsen rider på en bølge af succes - og i aften bliver de fejret i deres lokale sejlklub efter en række flotte præstationer.

- Man bliver bare helt vildt rørt og beæret og nærmest helt ydmyg over alle de mennesker, der bare er her og siger: "Ej, hvor er I gode!" Det er helt vildt fedt, siger Ida Marie Baad til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Sejlerduoen vandt EM-guld i 49erfx i Aarhus i 2013. I sommer blev de så juniorverdensmestre ved sommerens VM i Aarhus, og blot ugen efter gentog de EM-triumfen fra året før.

Se også: Sejlere vinder sportspris

Derudover har duoen også vundet VM-sølv for seniorer.

De er årets fund i dansk idræt og til DM Festen tidligere på året fik de hele tre priser - blandt andet prisen som årets østjyske sportsnavn.

Nu håber duoen på at kunne komme med til OL:

- Vi træner lige så hårdt, som vi overhovedet kan, og det er det eneste, vi gør lige i øjeblikket. Vi har valgt at prøve at satse 100 procent på sejladsen, så vi har fravalgt studier og gør bare alt, hvad vi overhovedet kan, lyder det fra Marie Thusgaard Olsen.

Tag med til fejringen af den dygtige sejlerduo i indslaget øverst på siden, hvor du også kan høre mere om deres sportspræstationer.