Se videoen: Dronningen besøger Moesgaard

Følg med når H.M. Dronning Margrethe besøger den nye udstilling på Moesgaard

00:48

H.M. Dronning Margrethe lagde i dag turen forbi Moesgaard Museum i Aarhus.

Det skete i forbindelse med åbningen af udstillingen 'De første indvandrere - Stenalderen'.

Fra i morgen - lørdag - kan andre besøgende gå i Dronningens fodspor og selv få et indblik i, hvordan Danmark så ud i stenalderen. 

Læs også Se videoen: Dronningen ankommer til Moesgaard

- Da museet åbnede for to år siden, der manglede vi Stenalderen, og det er så stenalderen, der åbner nu. Det er jo historien fra de første mennesker og indvandrere til Danmark, og så er det en 10.000 årig historie, der skal fortælles, og vi har gjort det til en sansemættet oplevelse i lyd, billeder og fortælling i rum og i stemning, siger arkæolog ved Moesgaard Museum Henrik Skousen. 

Moesgaard har allerede medrivende udstillinger om blandt andet jernalderen og vikingetiden, og ifølge museet bliver udstillingen om stenalderen lige så flot og detaljeret, som de andre udstillinger er. 

- Resultatet er blevet magisk, det er nogle sansemættede rum, som virkelig er magiske, hvor man kan se tiden fortalt på nye måder, siger Henrik Skousen

Øverst kan du se H.M. Dronning Margrethe under sit besøg på Moesgaard Museum. Nederst kan du se, da Dronningen ankom til Moesgaard Museum.

00:46 Luk video