Se med torsdag aften: Rufus Gifford gæster Aarhus

TV 2 | ØSTJYLLAND sender i aften, torsdag, hele foredraget med den amerikanske ambassadør direkte her på siden fra kl. 19.15

Foto: Ólafur Steinar, Scanpix

Foto: Ida Marie Odgaard - Scanpix

Foto: Kim Haugaard - Scanpix

1 af 3

Du kan følge Rufus Gifford-arrangementet fra klokken 19.15 LIVE her

Torsdag aften kan du høre om Rufus Giffords syn på Danmark, USA og det amerikanske præsidentvalget i næste måned.

TV 2 | ØSTJYLLAND, Århus Stiftstidende og Aarhus Universitet afholder i samarbejde et foredrag med den amerikanske ambassadør i Danmark, Rufus Gifford.

Arrangementet finder sted på Aarhus Universitet i aften, torsdag, fra klokken 19.15 til 21.00, og TV 2 | ØSTJYLLAND sender naturligvis direkte fra hele arrangementet her på hjemmesiden.

Der har været stor interesse for det gratis arrangement, og alle billetterne er derfor givet væk efter først til mølle-princippet - men heldigvis er det muligt at følge det hele her på tv2oj.dk. 

Læs også Rufus Gifford til danskerne: I burde prale noget mere

Rufus Gifford vil blandt andet fortælle om sit virke i Danmark som ambassadør, sit forhold til landet, sit syn på USA, og så kommer han også omkring det altoverskyggende emne i USA – præsidentvalget den 8. november, hvor Hillary Clinton og Donald Trump kæmper om pladsen ved skrivebordet i det ovale kontor i Det Hvide Hus.

Det er muligt for de fremmødte i salen at stille spørgsmål til Rufus Gifford, men østjyderne hjemme bag skærmene har også muligheden. De kan via #rgaarhus på Twitter stille spørgsmål til ambassadøren, og så er de med i puljen over spørgsmål, som måske bliver taget op til arrangementet.

Du kan følge Rufus Gifford-arrangementet fra klokken 19.15 live her