Se: 30 år med pisk

Østjysk S/M-klub kan i dag fejre jubilæum

Mørkerøde vægge, et stort, sort kors og en masse kæder, piske og andre redskaber til at opnå smerte og nydelse.

I 30 år har S/M-klubben SMil Aarhus givet østjyderne mulighed for at udfolde deres seksuelle lyster i trygge rammer sammen med andre.

Her til aften holder klubben og dens 110 medlemmer stor fest for at fejre jubilæet sammen med S/M-entusiaster fra flere europæiske lande.

Ifølge Karen Dyrholm, som selv er aktiv medlem i SMil Aarhus, handler klubben om mere end bare sex. Den handler om fællesskab og om at være sig selv:

- Man kommer herned, og man kan fuldstændig være sig selv. Vi har en dresscode, der gør, at når man kommer ind ude ved døren, så lægger man sin hverdagsidentitet i garderoben, siger hun til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se tv-indslag: Fest med pisk og smæk

Selvom der er gået 30 år, mener Karen Dyrholm, at der stadig er lang vej endnu. Mange af medlemmerne er nødt til at leve et dobbeltliv af frygt for reaktioner fra omverden:

- Vi møder stadigvæk rigtig mange fordomme, og man risikerer, at ens venner sier en fra, og man risikerer, at familien gør, og at man får problemer med at finde arbejde.

Flere har oplevet at blive udstødt af deres familier eller chikaneret af tidligere ægtefæller, fordi de har en anden seksuel præference.

Derfor må mange med trang til sadomasochisme leve et dobbeltliv. For at imødekomme medlemmerne har klubben en diskretionspolitik, som har til formål at beskytte medlemmerne:

- Vi hilser ikke på hinanden på gaden, fordi der ikke er nogen, der skal komme i en situation, som er uheldig, siger Karen Dyrholm til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Kom indenfor i S/M-klubben i videoen øverst i artiklen, hvor Karen Dyrholm giver en rundvisning og viser både kors og sømstol frem.

restaurant

Politiet om udskældt regel: - Vi laver ikke stikprøver

Lea Wermelin

Efter sag i Mols Bjerge - GPS-halsbånd og droner kan forhindre flere udsultede dyr

IMG_6110

play Knud er tilbage på værtshus: - Man kommer lidt ud af ensomheden

557e8bc2-a63c-4d11-89b9-a1287f5b2460

Minister erklærer sig igen parat til at fjerne udskældt minutregel – men der skal noget andet i stedet

Hadsten gadeløb Chris Froome

Legendarisk event aflyst – fremtiden er usikker

solceller.jpg

play Politikere går imod borgmester i sag om omdiskuteret solcellepark

Dagens mest læste