Se: 30 år med pisk

Østjysk S/M-klub kan i dag fejre jubilæum

02:41

1 af 2

Mørkerøde vægge, et stort, sort kors og en masse kæder, piske og andre redskaber til at opnå smerte og nydelse.

I 30 år har S/M-klubben SMil Aarhus givet østjyderne mulighed for at udfolde deres seksuelle lyster i trygge rammer sammen med andre.

Her til aften holder klubben og dens 110 medlemmer stor fest for at fejre jubilæet sammen med S/M-entusiaster fra flere europæiske lande.

Ifølge Karen Dyrholm, som selv er aktiv medlem i SMil Aarhus, handler klubben om mere end bare sex. Den handler om fællesskab og om at være sig selv:

- Man kommer herned, og man kan fuldstændig være sig selv. Vi har en dresscode, der gør, at når man kommer ind ude ved døren, så lægger man sin hverdagsidentitet i garderoben, siger hun til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se tv-indslag: Fest med pisk og smæk

Selvom der er gået 30 år, mener Karen Dyrholm, at der stadig er lang vej endnu. Mange af medlemmerne er nødt til at leve et dobbeltliv af frygt for reaktioner fra omverden:

- Vi møder stadigvæk rigtig mange fordomme, og man risikerer, at ens venner sier en fra, og man risikerer, at familien gør, og at man får problemer med at finde arbejde.

Flere har oplevet at blive udstødt af deres familier eller chikaneret af tidligere ægtefæller, fordi de har en anden seksuel præference.

Derfor må mange med trang til sadomasochisme leve et dobbeltliv. For at imødekomme medlemmerne har klubben en diskretionspolitik, som har til formål at beskytte medlemmerne:

- Vi hilser ikke på hinanden på gaden, fordi der ikke er nogen, der skal komme i en situation, som er uheldig, siger Karen Dyrholm til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Kom indenfor i S/M-klubben i videoen øverst i artiklen, hvor Karen Dyrholm giver en rundvisning og viser både kors og sømstol frem.