Scorer lutter 12-taller

Ingeniør-studerende scorer lutter 12-taller

Ingeniørhøjskolen i Aarhus. Foto: Google Street View

22-årige Lise Kjær Andersen fra Aarhus Universitet fik i dag stukket et mildest talt imponerende eksamensbevis i hånden. Hun har nemlig præsteret det ypperste af det ypperste ved samtlige eksamener, mens hun har læst på ingeniør-uddannelsen.

Det har altså resulteret i, at hun er blevet belønnet med karakteren 12 ikke færre end 17 gange, oplyser Aarhus Universitet i en pressemeddelelse.

Senest i denne uge, hvor hun satte prikken over i'et ved at score topkarakter for sit afgangsprojekt om rotationskapacitet i armerede betonbjælker.

Flotteste resultat
Lise Kjær Andersens eksamensbevis er dermed det flotteste i Ingeniørhøjskolens historie.

- Det er et enestående tilfælde, og jeg mindes ikke at have set det før, udtaler Ove Poulsen, direktør for Ingeniørhøjskolen, Aarhus Universitet.

- Det er ekstremt sjældent, at en studerende afslutter alle fag på en hel videregående uddannelse på den måde, tilføjer han.

Den 22-årige superstuderende er selv mere ydmyg, når hun omtaler sine eksamenspræstationer.

- Jeg er glad, det er klart. Jeg har brugt tre et halvt år på at skabe et godt resultat, men også på at opbygge et socialt netværk, siger Lise Kjær Andersen og understreger, at hun ikke er et dydsmønster.

- Men jeg har altid haft en god forståelse for fysik og matematik, og det har måske givet mig et forspring, siger hun.