To SAS-fly måtte opgive turen til Aarhus

Et sammenfald af tekniske fejl var forklaringen på en uheldig torsdag aften

Rejsetiden blev uventet forlænget for en række passagerer, der havde booket billetter til SAS fly fra København til Aarhus torsdag aften.

To fly måtte aflyses som følge af tekniske fejl, da både den sene afgang klokken 22.50 fra København til Aarhus og en efterfølgende ekstra afgang torsdag aften / nat voldte problemer.

- Der er tale om et sammenfald af tekniske fejl på to fly til samme destination. Derfor måtte vi aflyse. Vi har 500 afgange om dagen, så det er ikke usædvanligt, at vi må aflyse, men det er usædvanligt, at det er en dobbeltaflysning, siger Trine Kromann-Mikkelsen, pressechef for SAS i Danmark, til TV2 | ØSTJYLLAND.

Ved afgangen 22.50 måtte passagerne vente en time på startbanen, indtil der kom en melding om, at varmesystemet var gået i stykker.

Et nyt fly blev chartret, men kort efter afgang måtte kaptajnen vende om og flyve tilbage til København.

- Udover at aflyse de to afgange fra København, var der en afgang fra Aarhus mod København, der også blev ramt, eftersom flyet ikke kom frem. Vi fik installeret nogle passagerer på hotel, og andre valgte en alternativ transport, fortæller Trine Kromann-Mikkelsen.

Fredag formiddag forløb flytrafikken mellem København og Aarhus som normalt.