Sara Slott vandt guld i Aarhus

Sara Slott Petersen vandt søndag sit 12. DM-mesterskab

Danmarks største atletiknavn, Sara Slott Petersen fra Aarhus 1900, skulle i dag, søndag, forsøge at vinde sit 12. DM-mesterskab.

Hun beviste i dag sin styrke på banen og satte stadionrekord i 400 meter hæk med tiden 55,56 sekunder, som var nok til at tage guldet med hjem.

Se: Slott vil nappe VM-medalje

Sidst Sara Slott Petersen løb DM på hjemmebanen i Aarhus var i 2001, da hun var 14 år gammel, nu er hun blandt de bedste i verden.

- Det er en fed følelse. De her mange års arbejde, som jeg, da jeg var yngre, var i tvivl om, hvorvidt jeg gad, de giver pote nu. Det er jo et rigtig langt sejt træk, og det vidste jeg også godt dengang, siger hun i et interview med TV 2 | ØSTJYLLAND inden løbet.

Se: Hundrededele fra triumf

- Det var også derfor, at jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg var klar til at "ofre" 15 år af mit liv på det her projekt. Men det er jeg ekstremt glad for, at jeg gjorde, fortsætter hun.

Den 28-årige løber har aldrig været så god, som hun er netop nu, og hun er et oplagt bud på en medalje til VM i Beijing om to uger.

- Det er ikke sådan, at jeg kan mærke undervejs, at jeg bare løber helt vildt hurtigt. Altså det er ikke sådan, at det kilder i maven eller sådan noget ekstraordinært, siger Sara Slott Petersen.

- Det føles egentlig meget, som det plejer. Men sluttiden er bare de der små to sekunder hurtigere, og det bare det, der gør hele forskellen.

Se et interview med Sara Slott Petersen i videoen øverst på siden, hvor hun fortæller om dagens præstation.

Vaccine

play Region Midtjylland: Nye vaccinationscentre rulles ud

Smittestop

Ny rapport fra SSI: Hver tredje covid-smittede havde ingen symptomer

Fældede træer grenå

Mystik om fældede træer: - Jeg kan ikke erindre noget lignende, siger kommune-chef

skorsten røg brændeovn luftforurening forurening

playSF vil forbyde brændeovne om natten

coronavirus test

Skærpede retningslinjer for nære kontakter: Skal bremse mutation

Skærmbillede 2021-01-19 kl. 15.57.51

Østjysk efterskoleelev med opsang: Vi mister vigtige minder, men andre kan miste livet