Sara Slott om Boye-pokalen: Super fedt!

Aarhus 1900-løberen blev hædret med Århus Stiftstidende pris ved DM Festen i Musikhuset

De fleste kvindelige eliteidrætsudøvere vælger at indstille karrieren, når drømmen om at få børn bliver til virkelighed.

Men ikke Sara Slott Petersen fra Aarhus 1900.

Efter en pause på grund af barsel ramte hækkeløberen topformen i 2015, og hun er nu for alvor med i verdenseliten. Det var da også mindre end en meter, der var årsag til, at hun ikke nåede sæsonens store mål - at blive den blot anden danske kvinde til at vinde en VM-medalje.

Men Aarhus 1900-atleten er ikke sådan at slå ud, og efter flere flotte præstationer i Diamond League-stævner, strøg hun helt til tops ved et sådan stævne i Schweiz som den førte dansker nogensinde.

Guldfuglen Maja Alm blev Årets Østjyske Sportsnavn

Det var på baggrund af den flotte sæson i 2015, at hun lørdag aften blev hædret for ved showet DM Festen i Musikhuset Aarhus, hvor hun fik overrakt prisen Boye-Pokalen af Århus Stiftstidende.

Glad for at modtage prisen

Hun var dermed den 51. modtager af prisen, som hvert år uddeles til et stort, aarhusiansk sportsnavn.

- Det betyder rigtig meget. Da jeg var 15 år fik jeg Boye-pokalen for ungdom, sagde Sara Slott Petersen, da hun modtog prisen samt klapsalver fra den fyldte sal.

Hun takkede blandt andet sit hold og sin familie for den støtte, de har givet hende undervejs og som har muliggjort succesen.

- Det er super fedt at få lov til at slå igennem så sent, lød det fra Slott.

På scenen fik Sara Slott Petersen desuden overrakt en medfølgende check på 20.000 kroner, en buket blomster og også en pokal som minde.

Musikhuset Aarhus dannede lørdag aften ramme for Aarhus Kommune og TV 2 | ØSTJYLLANDs awardshowet DM Festen 2015, hvor årets bedste idrætsudøvere hyldes.

Prisen Boye-Pokalen er tidligere blevet uddelt til blandt andre fodboldspillerne Martin Jørgensen og Flemming Povlsen.

Du kan se, hvordan det så ud, da Sara Slott Petersen fik overrakt prisen i videoen øverst i artiklen.