Sara Slott klar til hækkeløb

Hækkeløber Sara Slott skal kvalificere sig til finale

Danmarks eneste reelle medaljehåb ved VM i atletik, hækkeløberen Sara Slott Petersen, skal mandag eftermiddag forsøge at kvalificere sig til finalen i 400 meter hækkeløb.

Hun havde ingen problemer i sit indledende heat, og selvom modstanden nu bliver hårdere, er den danske løber fortrøstningsfuld.

- Jeg ved, at jeg skal give fuld gas i semifinalen for at komme videre, og det er faktisk meget nemmere end kun at skulle løbe 97 procent, siger Sara Slott Petersen til dr.dk forud for semifinalen.

Det er kun de to første over målstregen i semifinalen, som er direkte kvalificeret til finalen, og Slott skal op mod blandt andre årets hurtigste, Shamier Little.

Danskeren selv er den tredjehurtigste kvinde i verden i år.

- Mange af de her piger har nogle gode personlige rekorder, men de fleste af dem har jeg altså vundet over, når jeg har mødt dem. De ser stærke ud, men jeg føler mig også stærk, så jeg kan ikke se, hvorfor det ikke skulle kunne lykkes, lyder det fra Slott.

Hendes semifinale er programsat til klokken 13:18 mandag.

Også den anden tilbageværende dansker ved VM, Stina Troest, skal løbe semifinale i 400 meter hæk. Hun skal løbe i den tredje og sidste semifinale, og det vil være en stor overraskelse, hvis hun kommer i finalen.

IMG_2005

playSilas og Aske skulle konfirmeres om fire måneder - nu er festdagen udskudt

IMG_3118

playSkrædder bad om hjælp - nu deler tusindvis hans besked

IMG_1615

Over 7000 har skrevet under på Rikke og Kathrines forslag

Michael Aastrup Jensen

Aastrup beklager: Jeg skulle ikke være taget til Dubai

Vaccine dosis.

Vaccinationer udsat: Frontpersonale på COVID-19 afsnit får ikke andet stik som planlagt

20210123111454_IMG_5241

Politi udelukker ikke drab ved dødsfald i Aarhus Vest