Sara Slott går efter VM-medalje

Hækkeløberen Sara Slott Petersen glæder sig til finalen ved VM i Atletik

01:36

Foto: TJphotos

1 af 2

I dag, den 26. august 2015, er en historisk dag for den aarhusianske hækkeløber Sara Slott Petersen.

Det er i eftermiddag, at hun for første gang i sin karriere skal deltage i en finale i en international atletikkonkurrence.

Mandag kvalificerede den 28-årige løber sig nemlig til finalen i 400 meter hækkeløb ved VM i atletik i Beijing, Kina. Hun har dermed opfyldt det mål, hun havde sat sig inden afrejse.

Se også: Aarhus-løber glæder sig til VM

Det betyder dog ikke, at Sara Slott Petersen nøjes med at glæde sig over at være nået til finalen. I et blogindlæg på sin hjemmeside skriver hun, at hun nu går efter metal:

- Jeg har fået (Zuzana red.) Hejnova på min yderside, og hun ser ekstremt stærk ud, så det er bare med at følge hendes tempo og så må jeg dø med skoene på til sidst, hvis udlægget kommer til at være for hårdt. Nu går jeg squ efter en medalje!

Sara Slott Petersen kvalificerede sig til finalen efter en tæt semifinale, hvor hun løb over målstregen som den første i tiden 54,34 sekunder.

Det er hendes næstbedste tid nogensinde, skriver hun i blogindlægget.

Se også: Dengang: Talent som 15-årig

Der er derfor meget at glæde sig over for den aarhusianske hækkeløber:

- Jeg er ved at revne af stolthed og glæder mig ekstremt til i morgen (onsdag, red.). Nu har jeg gjort det der blev forventet af mig, så nu kan jeg løbe frit og gøre det så godt som muligt.

Sara Slott Petersen skal løbe finalen i eftermiddag klokken 14.10 i Beijing.

Du kan se, hvordan det så ud, da hun løb sig til en sejr i semifinalen i videoen øverst i artiklen.