- Sangen handler om at leve i nuet

Babou synger nummeret 'Manjana' i årets Melodi Grand Prix

02:52

1 af 2

20-årige Babou Nicolai Nelson Lowe, der har gambianske rødder, er vant til at være i rampelyset. Han blev nemlig nummer tre i tv-programmet X Factor tilbage i 2011.

- Det kan både være en fordel og en ulempe. De, der har set mig dengang og synes, at det - forhåbentlig - var godt, i forhold til deres stemmer er det vel godt, siger Babou til TV 2 | ØSTJYLLAND.

- Men jeg håber, sådan helt inderst inde, at hvis folk stemmer på mig, så stemmer de på mig, fordi de synes, min sang er god, og min optræden er god - og ikke fordi de har set mig i et andet tv-program.

Se: X Factor: Babou på tredjeplads

Babou deltager i årets Melodi Grand Prix med sangen 'Manjana'.

- Det er en sang, der handler om noget så positivt som at leve i nuet, gribe dagen og tage nogle chancer - og gøre ting af lyst i stedet for af pligt. Det er et meget simpelt budskab, som jeg håber, de fleste kan relatere til, fortæller Babou.

- Temaet er jo "drømmen lever", og det er klart, det vil være en kæmpe kæmpe ære, at få lov til til at repræsentere mit fædreland og ikke mindst at tage trofæet med hjem til Østjylland og til Aarhus.

'Manjana' er skrevet af Lasse Lindorff, Daniel Rothmann, Thomas Sardorf, Karen Rosenberg, Nicolas Rebscher, Matthias Zürkler og Johannes Loefller.

Se hele interviewet med Babou i videoen øverst.

Se musikvideoen til 'Manjana' herunder: