'Sammen om DHL Stafetten' hyldet med pris

Pia Stabell Hjort og Katrine Knudsen fik Aarhus Kommunes Handicappris

Ved et arrangement på Aarhus Rådhus i dag blev Pia Stabell Hjort og Katrine Knudsen hædret med Aarhus Kommunes Handicappris 2015. De blev tildelt prisen for deres store arbejde for, at udviklingshæmmede får mulighed for at have et liv på lige fod med andre mennesker.

Pia Stabell Hjort og Katrine Knudsen har skabt 'Sammen om DHL stafetten', som nu i to år har givet de udviklingshæmmede muligheden for at deltage i DHL stafetten. Projektet har været en stor succes og skabt enorm glæde blandt udviklingshæmmede.

- Prisen betyder helt vildt meget, og den er en anerkendelse af det fællesskab, vi har skabt. Jeg synes, at det er meget stort, lød det efter overrækkelsen fra Pia Stabell Hjort.

Fortjener ekstra skulderklap

Hun håber på, at prisen kan medvirke til, at endnu flere får øjnene op for deres projekt.

Formand for Handicaprådet Anette Poulsen mener, at det er fuld fortjent, at de to initiativrige kvinder får dette års handicappris.

- Pia Stabell Hjort og Katrine Knudsen fortjener et ekstra skulderklap, fordi de utrætteligt fortsætter arbejdet med at arbejde for et Aarhus for alle. Jeg er glad for, at vi her i Aarhus har mennesker som de to, der udover at have et stort hjerte og overskud også beviser, at mennesker med handicap også har mange ressourcer, siger hun.

Det er femte gang, Aarhus Kommunes Handicappris uddeles. Prisen består af 5.000 kr. og et diplom. Yderligere nominerede var Michael Staal Dinesen og IT-klubben.

Se klip fra overrækkelsen øverst i artiklen.

Nick Hækkerup

Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

sø is vinter kulde frost

Politiet advarer om livsfare efter flere anmeldelser om leg på tynd is

Fatma Cetinkaya

play Farvel til politik: Fatma Cetinkaya genopstiller ikke

snebold

playSøndag bliver sidste vinterdag i denne omgang

sas.jpg

Efter nye mutationer vil partier og ekspert have krav om test og isolation

IMG_1108

Endnu en brand i forladt bygning