Så er der sne i Aarhus

Aarhus SnowPark er under opbygning

02:11

1 af 2

I dag faldt årets første sne over Aarhus.

Selvom de seneste måneder ganske vist ikke har budt på megen frost, så malede sneen i dag pladsen mellem ARoS og Musikhuset i Aarhus hvid.

Om en uge åbner Aarhus SnowPark nemlig, som er Aarhus' første snepark. Her vil der være rig mulighed for at stå på ski, snowboard eller snuppe en tur på kælken.

Her kan du se, hvordan sneparken kommer til at se ud

Og lige nu er forberedelserne til, at sneparken skal stå klar, i fuld gang:

- Vi er så småt begyndt at skyde sne ud over den grønne bakke på Amfiscenen, og i løbet af de næste syv dage skyder vi omkring 3 kubikmeter sne ud, fortæller Atle Stehouwer, der er presse- og kommunikationsansvarlig for Aarhus SnowPark, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Og det er lige meget, om vejret selv vil byde på sne, for hos Aarhus SnowPark garanterer man sne under alle omstændigheder:

- Vi kan garantere en hvid jul, selvom verjguderne sandsynligvis ikke er med os, siger Atle Stehouwer.

I løbet af de næste 25 dage bliver der produceret i alt omkring 2000 kubikmeter sne til snedepoter, som skal bruges på sneparken, og der kommer til at være fire forskellige skipiste.

Aarhus SnowPark åbner fredag d. 28. november.

Se, hvordan forvandlingen af området mellem ARoS og Musikhuset bliver til, og hør mere om, hvad man kan opleve i Aarhus SnowPark og, hvordan ideen om en snepark opstod i videoen øverst på siden.