Så er der fodbold på stranden

Fodboldfabrikken har sammen med strandbaren etableret beach-fodboldbaner på Pier 4 på havnen i Aarhus

Foto: Nicolai Jochumsen, Fodboldfabrikken

Fra fredag bliver det muligt at spille fodbold ved Strandbaren på havnen i Aarhus.

Fodboldfabrikken har stået uden lokaler siden slutningen af april, hvor de måtte forlade lokalerne på Ceres-grunden i det centrale Aarhus, men nu bliver det muligt at spille fodbold med sand mellem tæerne på den nye beach-fodboldbane ved Strandbaren.

- Der er jo beachvollebaner dernede i forvejen, og så tænkte vi, at det kunne være en god ide med en fodboldbane også. Det er et tilbud til byens borgere, så de kan hygge sig, siger Nicolai Jochumsen fra Fodboldfabrikken til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Det er gratis at spille på banen, og Strandbaren udleverer fodbolde.

- Vi skulle meget gerne være klar til i morgen, fredag, og så håber vi på godt vejr, så det bliver rigtig hyggeligt dernede, siger Nicolai Jochumsen.

Til at starte med skal man bare møde op på banen for at bruge den, men Nicolai Jochumsen vil ikke udelukke, at der kommer en form for bookingsystem, så man er sikker på, at banen er ledig.

Fodboldfabrikken er stadig på udkig efter nye lokale til den nye sæson af indendørsfodbold, der begynder til september.

- Det er svært at finde et sted. Vi vil jo helst ikke for langt væk fra byen, men vi håber, at vi har fundet et sted til september, siger Nicolai Jochumsen om Fodboldfabrikkens fremtid.