Royal påskeferie på Marselisborg: Dronningen maler æg med familien

Dronning Margrethe var fredag til gudstjeneste i Aarhus Domkirke. I påsken har Dronningen også haft besøg af Kronprinsen med familie på Marselisborg Slot.

Henover påsken tilbringer Dronning Margrethe tiden på Marselisborg Slot i Aarhus, og fredag har Dronningen været til højmesse i Aarhus Domkirke.

Domkirken er kongefamiliens sognekirke i julen og påske, og Dronningen deltager derfor jævnligt ved gudstjenester i kirken.

Dronningen deltog fredag ved højmessen i Aarhus Domkirke.
Dronningen deltog fredag ved højmessen i Aarhus Domkirke. Foto: Presse-fotos.dk

Sidste år blev Dronningens påskeferie på Marselisborg aflyst på grund af coronapandemien, men i år er det altså lykkedes. 

Også Kronprins Frederik og hans familie har været til stede på slottet. Det viser en række fotos, som Kongehuset har offentliggjort.

H.M. Dronningen og Kronprinsfamilien ønsker en glædelig påske fra Marselisborg Slot. Kronprinseparret har børnene Prins Christian, Prinsesse Isabella, Prins Vincent og Prinsesse Josephine.
H.M. Dronningen og Kronprinsfamilien ønsker en glædelig påske fra Marselisborg Slot. Kronprinseparret har børnene Prins Christian, Prinsesse Isabella, Prins Vincent og Prinsesse Josephine. Foto: Kongehuset

Gennem hele Dronningens regeringsperiode har det været en fast tradition, at højtider som påske og jul fejres på Marselisborg Slot.

Nogle år har Dronningen også kunnet fejre sin fødselsdag på Marselisborg i forbindelse med sit påskebesøg. Men da påsken i år falder tidligt, og dermed ikke på Dronningens fødselsdag den 16. april, så bliver det ikke tilfældet i år.
Nogle år har Dronningen også kunnet fejre sin fødselsdag på Marselisborg i forbindelse med sit påskebesøg. Men da påsken i år falder tidligt, og dermed ikke på Dronningens fødselsdag den 16. april, så bliver det ikke tilfældet i år. Foto: Kongehuset

Hvor længe Dronningen præcist skal blive boende på slottet i Aarhus vides endnu ikke.

Dronningen og kongefamilien lever ligesom resten af Danmark stadig under corona-restriktioner. Dronningen er vaccineret.
Dronningen og kongefamilien lever ligesom resten af Danmark stadig under corona-restriktioner. Dronningen er vaccineret. Foto: Kongehuset


Dronningen maler påskeæg med familien.
Dronningen maler påskeæg med familien. Foto: Kongehuset


La Cabra Coffee

play Kamp for tilflyttere: Randers jagter nye borgere i Aarhus

060521 Bibliotek åbner som hotel digi

play Video: Gammelt bibliotek forvandlet til hostel - kom med på en rundtur

Holger Beyer Svømning

Holger undrer sig: Hvorfor åbner svømmehallerne ikke?

corona smitte coronavirus

Østjyske sogne tæt på nedlukning: Se smitten i dit sogn

IMG_6045

play Må jeg klare mig selv? Nej, du må få hjemmehjælp

jyske bank

Jyske Bank-filialer har fået mistænkelige pulver-breve

Dagens mest læste