To røverier med kniv

Søndag blev to personer truet og bestjålet

Foto: Flickr

To gang i løbet af søndagen blev der begået røverier i Aarhus-området, hvor offeret blev truet med en kniv. I begge tilfælde var der to gerningsmænd.

Den første episode fandt sted i Aarhus C, hvor en 19-årig mand var på vej hjem fra byen. Han bliver passet op af to mænd, der med en kniv truer ham til at udlevere både jakke, mobiltelefon og penge.

Østjyllands Politi fortæller, at begge gerningsmænd var ca. 20 år gamle. Den ene var ca. 175 cm høj og iført en sort hue og en sort NorthFace jakke. Den anden person var ca. 190 cm og havde en stor næse samt kort lyst hår.

Butiksekspedient truet

Klokken tyve minutter over syv var den gal igen på Jernaldervej i Aarhus Vest. Her blev en ekspedient i Lokalbrugsen truet af to mænd, der også begge var ca. 20 år gamle.

- Der kommer to mænd ind og truer ekspedienten med en kniv. De får så udleveret et mindre kontantbeløb fra kassen, siger Vagthavende ved Østjyllands Politi, Bo Christensen, til TV2 | ØSTJYLLAND.

Han fortæller desuden, at der var videoovervågning i forretningen, ligesom der var et vidne tilstede.

Den ene gerningsmand var iført en t blå Adidastrøje med blå striber på ærmerne, sorte bukser og sorte sko. Han var maskeret med et prikket tørklæde og mørk i huden. Den anden gerningsmand lys i huden og iført en grå hættetrøje, rød kasket, blå cowboybukserog grå sko.

Har man oplysninger til de to røverier, kan man kontakte Østjyllands Politi på tlf. 114