Røde roser for at markere midtvejsvalg

DSU og borgmester Jacob Bundsgaard var på Strøget for at snakke med vælgere

01:46

1 af 2

Helt i tråd med at TV 2 | ØSTJYLLAND i øjeblikket gennemfører Midtvejsvalg, så havde Dansk Socialdemokratiske Ungdom og Aarhus-borgmester, Jacob Bundsgaard, fundet de røde roser frem, og var lørdag på Strøget for at snakke med vælgere.

- Vi har lavet en Midtvejskampagne, hvor vi er ude for at snakke med aarhusianerne, både fordi vi har brug for de input, der kommer, og for at vise at vi er der. Det er borgerne, der skal være med til at udvikle byen, og det kan vi kun gøre, hvis der er en tæt dialog mellem det politiske og borgerne, siger borgmester Jacob Bundsgaard.

Både han og DSU ønskede at markere, at de nu er halvvejs gennem valgperioden.

- Vi vil gerne gøre status og finde ud af, hvad har været godt, og hvad har ikke været godt. Og ikke mindst hvad er der brug for fremadrettet, siger Jacob Bundsgaard.

TV 2 | ØSTJYLLAND gennemfører i november midtvejsvalg i alle ti østjyske kommuner samt i Region Midtjylland, hvor vi ser på, om politikerne har holdt deres valgløfter fra valget i 2013.

Derudover kommer der hver dag friske meningsmålinger, hvor vælgerne dømmer deres politikere her midtvejs i valgperioden.

Se interview med Jacob Bundsgaard i videoen ovenfor.

I forbindelse med midtvejsvalget i Aarhus Kommune sender TV 2 | ØSTJYLLAND tirsdag aften direkte debat fra Aarhus med lokale politikere. Det sker fra klokken 19.30 i Stakladen.