Rocker fængslet i narkosag

Nægter sig skyldig i besiddelse af næsten 13 kilo speed

Et medlem af Hells Angels er torsdag blevet varetægtsfængslet i Horsens for adskillige kilo narkotika, og sagen er endnu et eksempel på ordensmagtens hårde pres mod gruppen.

Dermed er ikke færre end 10 fuldgyldige medlemmer af Hells Angels inden for de seneste par måneder blevet fængslet i forskellige sager i Jylland og i København.

En af de fængslede, Michael Brokside, begik dog selvmord under opholdet i arresten på Politigården i København.

Desuden har flere mænd fra støttegruppen Devils Choice og fra lærlingeafdelingen AK 81 fået adresse i et fængsel eller et arresthus.

Torsdagens sag drejer sig om et medlem i veteranklassen. Den 58-årige mand knyttes af politiet til klubbens afdeling i Aarhus, men bor i Bylderup Bov, hvor han onsdag blev anholdt.

Sigtelsen drejer sig om besiddelse af næsten 13 kilo amfetamin, som betjente fra politiets specialgruppe Task Force Vest fandt midt i december i Nørre Vissing ved Skanderborg.

- Min klient nægter sig skyldig, oplyser den 58-åriges forsvarer, advokat Michael Juul Eriksen.

I det lukkede retsmøde i Horsens blev rockeren varetægtsfængslet i fire uger.

I en anden jysk sag om amfetamin, hvor der var retsmøder 9. april, blev to af den 58-åriges kolleger fængslet af en dommer i Randers.

En anden specialgruppe, Task Force Øst, har været med til at efterforske mod den organiserede hashhandel i Christiania, og i dette store sagskompleks blev fire medlemmer af HA fængslet midt i marts - heriblandt den førnævnte Michael Brokside.

I sagen om salget af hash fra Jægersborggade på Nørrebro i København er yderligere tre HA'ere tidligere i marts blevet fængslet.