Riddersholm: Vi ser ganske solide ud

AGF vandt lørdag den sidste træningskamp, inden det fredag går løs i Superligaen igen

00:56

1 af 2

Nu er der ikke længe til. Fredag står forårspremieren for døren for AGF. Her møder holdet OB på udebane, mens det i går gjaldt Hobro i den sidste træningskamp. Opgøret blev vundet 2-0, og De Hvides cheftræner føler, at holdet er godt rustet til premieren.

- Vi ser ganske solide ud, og er svære at skabe chancer imod. Vi spiller i dag på trods af skønhedsfejl solidt, lød det fra træner Glen Riddersholm efter sejren.

Han var tilfreds med at vinde og holde nullet, selvom der da også var plads til forbedringer i den sidste test.

- 1. halvleg er meget på vores præmisser, og 2. er så mere på Hobros i forhold til standardsituationer og nærkampe, sagde Glen Riddersholm.

Duncan: Vi er så klar til sæsonstart

Håber han tager målene med

Allerede i det første minut bragte den tilbagevendte søn, Morten "Duncan" Rasmussen, aarhusianerne foran. Og cheftræneren nød at se sin angribers skarphed.

- Det er altid godt, når "Duncan" scorer. Man kan mærke på folks begejstring på Ceres Park, at vi er glade for, han er kommet, fortalte Riddersholm.

Træneren håber så bare, at det ikke kun er i træningskampene, nyindkøbet lyner for AGF.

- Det er altid vigtigt, at angriberen scorer mål, og det håber vi, han kan tage med ind i Danmarksturneringen, når vi starter i Superligaen, forklarede han.

Du kan se hele interviewet med AGFs cheftræner øverst i artiklen.