Riddersholm: FCK sætter dagsordenen

AGF og FCK med Glen Riddersholm og Ståle Solbakken i spidsen spillede uafgjort på Ceres Park

03:44

1 af 2

AGFs cheftræner, Glen Riddersholm, langer ud efter medierne, han mener, at Ståle Solbakken og FC København alt for ofte får lov at sætte dagsordenen, fordi der ikke er nogen, der tør sige dem imod. Og de kan vinde meget ved det, mener han.

- Ja det tror jeg, da absolut de kan. Det har jeg jo ofte sagt, at de har gjort i mange henseender, hvor de får lov at styre kommunikationen i forhold til medierne. Der er jo aldrig nogen, der tør, at stille sig op og give dem modspil, siger Glen Riddersholm.

Han mener også at Ståle Solbakken og FCK ofte bruger provokation, hvilket får de andre klubber til at se defensive ud. Glen Riddersholm, vil dog ikke ligge under for det.

- Det er jo den ret, han har fortjent. FCK bruger den som klub, og jeg er egentlig træt af, at de altid kan få lov at sætte dagsorden, og det får de lov til både i retorikken og i måden, de gør det på. Og så vil det ofte blive vi andre, som kommer til at se ud som om, at vi er i en defensiv position, siger Glen Riddersholm.

Glen: Vi er favoritter eller underdogs

Om FC København har det for let, vil Glen Riddersholm ikke svare på. Men han mener, at de får lov at sætte dagsordenen.

- Det må være op til andre at vurdere, jeg siger bare, at de ofte lykkes med at sætte dagsordenen, og de får lov til det, siger Glen Riddersholm.

En medieskabt rivalisering

Der har været spekuleret i, om Ståle Solbakken og Glen Riddersholm ser sig selv som rivaler. Glen Riddersholm mener, at meget af det er medieskabt, men at den er med til at gøre ham bedre.

- Jeg tror, der er en rivalisering, som, jeg tror, er med til at gøre mig bedre og måske også Ståle. Der kan jeg jo ikke svare på hans vegne. Jeg tror, det er sundt for dansk fodbold, at der er en rivalisering. Det, tror jeg, er med til at gøre trænere bedre, holdene bedre og ligaen bedre. ellers så ser jeg det her som rigtig meget medieskabt. Der er rigtig mange, der synes, det er spændende den her konfrontation, siger Glen Riddersholm.

Søndag aften mødtes de to rivaler på Ceres Park, da AGF tog imod FCK i Aarhus. Kampen endte 0-0 selvom FCK fik en mand udvist tidligt i første halvleg.

Øverst i artiklen kan du se interviewet med Glen Riddersholm