Rekordmange vil se race i Aarhus

Så mange har allerede købt billet til Classic Race

Brummende motorer og skinnende biler i alle aldre og klasser. Det er noget, der igen i år kan lokke tusindvis af folk til Aarhus.

Allerede nu er der blevet solgt mere end 20.000 billetter til arrangementet, og det er ifølge leder og arrangør Niels Brøchner rekord på dette tidspunkt:

- Det er helt fantastisk, vi har svært ved at få armene ned, siger han i en pressemeddelelse.

Sidste år var der sat 30.000 billetter til salg til arrangementet. I år er rammerne blevet udvidet og har derfor givet plads til at sætte yderligere 3.000 billetter til salg.

Efter at dømme på farten indtil nu, er der stor optimisme om, at alle billetterne når at blive solgt, inden starten går den 22. maj:

- Det er jo bare et luksusproblem, at vi er blevet så populære. Jeg er rigtig glad for at så mange mennesker har taget den her store begivenhed til sig og jeg kan love, at de heller ikke bliver skuffede i år, siger leder Niels Brøchner.

Classic Race Aarhus bliver afviklet den 22. til 24. maj i år ved Mindeparken i Aarhus.

Her vil publikum kunne opleve race inden for 10 forskellige bilklasser, hvoraf nogle af de mest populære indslag vil være et Danish Thundersport Championship (DTC)-løb med for eksempel racerkøreren Casper Elgaard fra Risskov og også biler inden for Formel 1 vil køre vejen forbi.