Rekord igen: 40.000 gæster til Classic Race

Godt 6000 flere end sidste år valgte at bruge weekenden på racerløb i Aarhus

Classic Race Aarhus kan endnu engang sætte publikumsrekord med omkring 40.000 gæster fra fredag til søndag. Derfor er det også en tilfreds løbsledelse, der kan se tilbage på en god weekend.

- Vi er overrumplede og begejstrede. Classic Race Aarhus 2016 er slut, og det blev præcis den weekend, vi havde drømt om, lyder det fra direktør for Classic Race, Niels Brøchner, i en pressemeddelelse.

Kørestolsræs til Classic Race Aarhus

Siden åbningen i 2010 har løbet nærmest hvert år sat rekord i forhold til antallet af tilskuere.

- Vi er glade for, at flere og flere har lyst til at komme og nyde synet af de flotteste biler, lade sig betage af de spændende løb og tage del i den stemning, der hersker på hele pladsen fra Tangkrogen til Mindeparken og ned ad Strandvejen, hvor kørerne giver den gas. Publikum har været fantastisk, siger Niels Brøchner.

Uden for livsfare

Og selvom så mange mennesker har været samlet i det centrale Aarhus, så er det stort set kun en tragisk ulykke søndag, der giver lidt malurt i bægeret.

Ulykke under Classic Race Aarhus

- Tæller man alle med - fra de mange frivillige, til publikum og de dygtige kørere, har 42.300 været forbi pladsen i år. Det er utroligt, hvordan så stort et arrangement kan glide så forholdsvist problemfrit. Selvfølgelig er der tidspunkter, hvor vores gæster må stå i kø ved indgangen, fordi alle vil ind først på formiddagen. Og ligeledes er der formentlig en del, der har måttet lede lidt efter en parkeringsplads. Med et arrangement, der for hvert år vokser, er vi meget tilfredse med afviklingen af den syvende udgave af Classic Race Aarhus, forklarer Niels Brøchner.

I forhold til ulykken er seneste nyt, at det mandlige offer stadig er indlagt efter at være blevet ramt af en veteranbil, men hans tilstand er ikke kritisk. Det oplyser Østjyllands Politi.

060521 Bibliotek åbner som hotel digi

play Video: Gammelt bibliotek forvandlet til hostel - kom med på en rundtur

Holger Beyer Svømning

Holger undrer sig: Hvorfor åbner svømmehallerne ikke?

corona smitte coronavirus

Østjyske sogne tæt på nedlukning: Se smitten i dit sogn

jyske bank

Jyske Bank-filialer har fået mistænkelige pulver-breve

Jacob Nielsen AGF

AGF-direktør får bøde og karantæne for udbrud efter FCK-kamp

Varnapalæet

Efterlysning: Har du fotos fra Varna Palæet i start 70'erne?

Dagens mest læste