Redningsmandskab ved Aarhus Havn: Eftersøgningen er indstillet

Østjyllands Politi har fået en henvendelse om 'noget' i vandet og er i gang med at undersøge, hvad det er

Det er blevet set et eller andet i vandet, som vi er nødt til at undersøge nærmere i forhold til, om det kunne være Steffen Dam Jensen, siger vagtchef hos Østjyllands Politi Peter Hunniche. Foto: Per Øxenholt - Øxenholt Foto

Torsdag så vidner 'noget' i vandet ud for Risskov. Derfor rykkede redningsmandskab ud for at afsøge vandet. Foto: Per Øxenholt - Øxenholt Foto

Foto: Per Øxenholt - Øxenholt Foto

1 af 3

Eftersøgningen indstillet

Østjyllands Politi har i løbet af torsdag aften indstillet eftersøgning i vandet ud for Risskov. - Man har vurderet, at det relevante område var afsøgt. Vi fandt ikke noget. Nu afventer vi nye henvendelser, eller at der dukker noget nyt op, siger vagtchef hos Østjyllands Politi Peter Hunniche.

Redningsberedskabet og Falck har torsdag eftermiddag været massivt til stede på vandet omkring Træskibshavnen i Aarhus og ved kysten langs Risskov.

- Det er blevet set et eller andet i vandet, som vi er nødt til at undersøge nærmere i forhold til, om det kunne være Steffen Dam Jensen, siger vagtchef hos Østjyllands Politi Peter Hunniche til TV2 ØSTJYLLAND.

Forsvundet siden natten til lørdag

27-årige Steffen Dam Jensen har været forsvundet siden natten til lørdag, hvor han var til julefrokost ved Åboulevarden i Aarhus. På et tidspunkt skulle han angiveligt hente cigaretter. Men han vendte ikke tilbage.

Han er sidst blevet set omkring klokken 01.30 omkring Nørreport, hvor han er blevet fanget af videoovervågningen ved 7-Eleven.

Østjyllands Politi vil stadig gerne høre fra folk, der har oplysninger om 27-årige Steffen Dam Jensens færden natten til lørdag. Han er sidst blevet set omkring Nørreport i Aarhus klokken 01.30.

Siden har Østjyllands Politi ledt i vandet omkring Aarhus og ved Egaa Engsø. Onsdag indstillede Østjyllands Politi dog eftersøgningen i vandet for i stedet at koncentrere sig om digitale spor.

Men en henvendelse torsdag fik altså Østjyllands Politi til igen at lede i vandet.

Der er blevet optaget en video ude i vandet. Men vi kan ikke se, hvad det er.

Peter Hunniche, vagtchef, Østjyllands Politi

- Nogen har set 'noget' ude i vandet, og der er blevet optaget en video. Men vi kan ikke se, hvad det er. Vi forsøger at finde ud af, hvad det kan være, siger Peter Hunniche.

Ifølge vagtchefen er Steffen Dam Jensens familie blevet orienteret om torsdagens eftersøgning i vandet. 

Men på nuværende tidspunkt er der altså ingen, der ved med sikkerhed, hvad det er, der er blevet set i vandet.

00:49

VIDEO: Da mørket faldt på torsdag, overtog Marinehjemmeværnet eftersøgningen i vandet ud for Risskov.

Luk video