Rådmand: Aarhus fortjener et nyt fodboldstadion

AGF vil gerne skifte Ceres Park ud med et nyt og bedre stadion

De aarhusianske fodboldfans har i mange år ønsket et nyt fodboldstadion. Atletikbanen på Ceres Park ødelægger stemningen til fodboldkampe, lyder dommen fra tilskuerne.

- Danmark anden største by fortjener et fodboldstadion. Der er jo ingen tvivl om, at de sportslige resultater og den passion og loyalitet, som aarhusianerne har til vores byhold, fortjener, at vi også skaber bedre rammer med et nyt fodboldstadion, siger rådmand for kultur og borgerservice Rabih Azad-Ahmad (R) til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Stolt direktør vil nu have nyt stadion

Efter pokalfinalen torsdag, hvor cirka 18.000 aarhusianere dukkede op i Parken i København og skabte en fantastisk kulisse, var AGFs direktør, Jacob Nielsen, efterfølgende ude at sige, at nu måtte Aarhus have et nyt stadion.

- Jeg er enig med Jacob Nielsen i, at det er vigtigt, at vi tænker langsigtet og klogt i forhold til et fodboldstadion, siger Rabih Azad-Ahmad.

Se et interview med Rabih Azad-Ahmad øverst i artiklen. Nedenfor kan du se et interview med AGF-direktør Jacob Nielsen efter torsdagens pokalfinale i Parken: