Prøverne til Imagine er i gang

Det er med ydmyghed overfor den store kunstner, at de medvirkende gik til de første prøver Imagine

02:33

1 af 2

På Aarhus Teater er de i øjeblikket i gang med at lave en verdenspremiere. Prøverne til den første teaterkoncert nogensinde med afdøde John Lennons sange er nemlig gået i gang.

TV 2 | ØSTJYLLAND var med til nogle af prøverne, hvor blandt andre Dicte og Jimmy Jørgensen gik på scenen for at fortolke de ikoniske sange.

Se: Store forventninger

- Nu har jeg jo været stor fan hele mit liv, så det, at jeg får lov til at putte det ind i mit arbejde, og der ovenikøbet er nogen, der vil betale mig for at lave noget, jeg synes, er så fedt, er only thumps up, siger skuespiller og sanger Dicte Westergaard Madsen.

Imagine er ikke en forestilling om John Lennons liv, men det er en teaterkoncert, hvor skuespillerne fortolker hans sange.

- Hvis man skal lave noget, som andre har lavet, så skal man tolke det. Det der med bare at gå ind og prøve at gøre det, ligesom de selv gør, det kan man alligevel aldrig ramme, siger Dicte Westergaard Madsen.

Se også: Aarhus-teatre i Lennon-satsning

Forestillingen, der foregår i en slags drømmeunivers, varer cirka to timer, og nogle vil måske kalde det blasfemisk, det som skuespillerne har gang i.

- Det er der altid nogen, der mener, og det må de også gerne mene. Der skal være nogen, der mener noget forskelligt, det er jo det, der gør det sjovt at leve, siger skuespiller Jimmy Jørgensen.

Teaterkoncerten har premiere den 28. august på Aarhus Teater, og den 9. oktober flytter den til Aveny-T i København.