Populært madmarked går konkurs og lukker

Efter tre år lukker Kødbyens Mad & Marked i Aarhus. Markedet er gået konkurs på grund af en dårlig sæson for Kødbyen i København

Gennem længere tid har Kødbyens Mad & Marked i Aarhus haft økonomiske problemer, og nu meddeler virksomheden så, at man er gået konkurs og lukker markedet i Jægergårdsgade.

quote I Aarhus er der dog lys forude. Projekterne her er i stor stil lykkedes, og der findes en fantastisk velvilje hos samarbejdspartnere og relationer.

Kødbyens Mad & Marked på Facebook

Streetfood-markedet drives af de samme, som står bag Kødbyen i København.

- Det store økonomiske underskud skyldes en vejrmæssigt udfordrende sommer, som mange i branchen har lidt under, og især i København har markedet lidt under dette, skriver Kødbyens Mad & Marked på Facebook.

Alle Kødbyens Mad & Markeds aktiviteter er stoppet fra og med konkursens indtræden, dog er der fundet en løsning omkring fortsat drift af Jul i Tivoli Friheden samt Julemarkedet i WestMarket i København.

- I Aarhus er der dog lys forude. Projekterne her er i stor stil lykkedes, og der findes en fantastisk velvilje hos samarbejdspartnere og relationer, som vi forhåbentligt kan bygge videre på i det nye år, lyder det på Facebook.

På det sociale medie takker markedet disse samarbejdspartnere samt storebroren i København.