Politikere: Det er rigtig glædeligt

Forslag om politistation ved Bazar Vest

En nærpolitistation ved Bazar Vest i Brabrand kan blive en realitet.

Nærpolitiet i Aarhus Vest overvejer at flytte politistationen, som lige nu er beliggende i City Vest, til en kommende kontorbygning overfor Bazar Vest.

Meldingen om, at der måske kommer en politistation nær Bazar Vest. vækker glæde hos SF. Allerede i januar i år stillede partiet forslag om nærpoliti ved centret:

Se: SF: Nærpoliti i Bazar Vest

- Det er rigtig glædeligt, at politiet nu kan se en fordel i at komme endnu tættere på de problemer, der er i Bazar Vest. Vi skylder de handlende og deres kunder, at der er ro og det helt uacceptabelt, at man risikere at blive afpresset, fordi man er ude at handle, siger Thomas Medom, politisk ordfører for SF, i en pressemeddelelse.

SF håber, at en politistation helt tæt på Bazar Vest vil kunne forhindre og forebygge problemer i området:

- Fordelen ved et stærkere nærpoliti er, at man får betjente i lokalområdet, som har fingeren på pulsen og kender mange af beboerne. Samarbejdet med foreninger og myndigheder er meget bedre, og mange problemer kan løses, inden de udvikler sig, fordi betjentene kender mange af de unge, siger Thomas Medom, politisk ordfører for SF.

Også viceborgmester Rabih Azad-Ahmad (R), som er formand for Multikulturelforening, glæder sig over muligheden for en politistation ved Bazar Vest.

- De senere års uro ved Bazar Vest har skabt utryghed for forretningsdrivende, så flere har være nødt til at lukke eller overveje at lukke, samtidigt har balladen været til stor gene for beboerne og gæster i lokalområdet, siger Rabih Azad-Ahmad (R).