Politiet tog indbrudstyve på fersk gerning

To mænd og en kvinde blev natten til mandag anholdt i et industrikvarter i Skejby og sigtet for indbrud

Indbruddet blev begået mod en virksomhed på P. O. Pedersens Vej i Aarhus-bydelen Skejby. Foto: Google Street View

Natten til mandag kl. 01.29 lykkedes det en patrulje fra Østjyllands Politi at pågribe tre indbrudstyve på fersk gerning på P. O. Pedersens Vej i Aarhus-bydelen Skejby.

Først traf betjentene en 26-årige kvinde fra Viborg holdende i en bil med motoren tændt, og kort efter dukkede to mænd så op. Ved hjælp af en politihund kunne det påvises, at de mænd kom gående fra en virksomhed, hvor de havde begået et indbrud.

- Patruljen er i området, fordi vi kort forinden blev kaldt til en alarm i en anden virksomhed. Og derfor kører vi rundt for at finde gerningsmændene. Men det bliver så for et andet indbrud, at de tre personer sigtes, fortæller politiassistent hos Østjyllands Politi, Marianne Morgen, til tv2oj.dk.

Også påvirket af stoffer
Ifølge hende er personerne kendt af politiet for lignende lovovertrædelser. I dette tilfælde var byttet 13 tre m lange kobberrør, som de to mænd havde lagt klar til afhentning uden for en erhvervsvirksomhed. Her var de kommet ind gennem en knust rude.

- Kvinden, der ventede i bilen, var desuden tydeligt påvirket af euforiserende stoffer, så hun bliver også sigtet for kørsel i den tilstand, oplyser politiet.

De tre vil blive løsladt i løbet af formiddagen efter endt afhøring.