Politiet søger vidner til groft overfald i natbus

En 18-årig mand fik adskillige knytnæveslag på kroppen og i ansigtet

Foto: Midttrafik / Google Maps

Tilsyneladende fuldstændig uden grund blev en 18-årig mand overfaldet og tildelt adskillige slag på kroppen og i ansigtet, da han kørte med natbussen på Emmasvej i det vestlige Aarhus natten til lørdag kl. 1.22.

Tre gerningsmænd efterlyses for det voldsomme overfald.

- Manden blev opsøgt af tre mænd, hvor især den ene var meget aggressiv og opfarende. Den 18-årige forsøgte at tale ham til ro uden held, og så endte det med, at alle tre mænd overfaldt ham, siger vagtchef hos Østjyllands Politi Martin G. Christensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også Ung kvinde taget for butikstyveri: Spyttede vagt i ansigtet

Overfaldet skete i natbus 43, og efter episoden stak de tre gerningsmænd af. Politiet ønsker offentlighedens hjælp til at finde frem til dem.

- Der var et vidne i bussen, men vi hører meget gerne fra andre, der har set noget eller har oplysninger i sagen, siger Martin G. Christensen.

Der er et signalement af alle tre mænd. Den første beskrives som 16-17 år, med mellemøstligt udseende, spinkel af bygning, 175 cm høj og han havde kort sort hår. Den anden gerningsmand beskrives ligeledes som værende 16-17 år, 170 cm høj og mellemøstlig af udseende. Han var almindelig af bygning og med karseklippet mørkt hår.

Den sidste mand bekrives som 18 år gammel, afrikansk af udseende, spinkel af bygning, 185 cm høj og han havde krøllet kort mørkt hår.

Har du oplysninger om forbrydelsen, kan politiet kontaktes på tlf. 114.  

  Foto: Google Maps