Politiet lukker endnu en vandpibecafe

Onsdag aften opdagede en patrulje i Brabrand ni mænd, der opholdt sig på en vandpibecafe. Politiet har tidligere lukket denne og andre vandpibecafeer i området.

Ni mænd er sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbuddet, efter at de onsdag aften var samlet på en vandpibecafe i Brabrand i det vestlige Aarhus.

En patrulje blev opmærksom på, at der holdt en del biler foran vandpibecafeen, og besluttede derfor at undersøge sagen nærmere. Da betjentene kom tættere på, kunne de høre stemmer inde fra cafeen.

- Da betjentene banker på, og der bliver åbent, sidder der ni mænd derinde og ryger vandpibe, siger kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND.

De ni mænd er alle blevet sigtet for brud på forsamlingsforbuddet og kan derfor som udgangspunkt se frem til en bøde på 2500 kroner.

Det er ikke første gang, polititiet har måttet lukke vandpibecafeer i Brabrand. Natten mellem lørdag og søndag, holdt en anden vandpibecafe i området åbent.

Jacob Christiansen oplyser, at der ikke er tale om den samme vandpibecafe, men at cafeen, hvor de ni mænd i aftes opholdt sig, også tidligere er blevet lukket af politiet.

Han fortæller desuden, at politiet har et ekstra øje på disse steder.

- Vi kører tilsyn og er ekstra opmærksomme på de steder, hvor vi tidligere har skullet lukke dem ned, siger Jakob Christiansen.

Clip0001-kopi.MXF.00_57_11_20.Still001

Isabel modtog uønsket penisbillede, men anmeldte det ikke: - Det var for skamfuldt

20201014-131336-A-1920x1277we

Regn, slud og snevejr over Danmark - her er der størst risiko for sne

Storegade Randers

Om halvanden uge åbnes der for udeservering, men restauranter siger nej

80_percent

play Lystbådepladser bliver revet væk

Ikea Skejby Aarhus IKEA

Genåbningsglæde hos IKEA: Håber ikke alle kommer på tirsdag

LINE JENSEN, KUNSTIGE NEGLE

play Line elsker kunstige negle: Former dødsstjernen på din fingerspids