Politiet: Lig i havnen er formentlig forsvundne Steffen Dam Jensen

Østjyllands Politi har fundet en død person ud for Aarhus Ø. De formoder, at der er tale om Steffen Dam Jensen, som forsvandt efter en julefrokost.

Lørdag formiddag omkring klokken 10.00 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om fund af en livløs person i bugten ud for Aarhus Ø.

Politiet formoder, at der er tale om 27-årige Steffen Dam Jensen, der forsvandt efter en julefrokost natten til lørdag d. 1. december.

- Det er klart, at i og med vi har haft efterlyst en person siden starten af december, så arbejder vi ud fra den teori, at det kan være ham, vi har fundet. Derfor er vi også i tæt kontakt med familien, siger vagtchef hos Østjyllands Politi Martin Glerup Christensen til TV2 ØSTJYLLAND. 

Siden Steffen Dam Jensen forsvandt efter en julefrokost 1. december, har både Østjyllands Politi og Missing People af flere omgange ledt efter den 27-årige mand.
Siden Steffen Dam Jensen forsvandt efter en julefrokost 1. december, har både Østjyllands Politi og Missing People af flere omgange ledt efter den 27-årige mand. Foto: Privatfoto

Østjyllands Politi oplyser, at de pårørende er underrettet. Ud fra tøjet, tatoveringerne og kropsbygningen kan politiet konkludere, at det med stor sandsynlighed er Steffen Dam Jensen, der nu er blevet fundet. 

quote Det er overvejende sandsynligt, at det er ham.

Martin Glerup Christensen, vagtchef, Østjyllands Politi

Den døde person blev fundet efter et tip fra en beboer i området.

- En borger, bosiddende på Aarhus Ø, henvender sig til os, da personen fra sin altan kunne se noget, der kunne ligne et menneske, som drev rundt cirka 100 meter ude i havnen, fortæller vagtchef hos Østjyllands Politi Martin Christensen.

Lørdag formiddag var en helikopter i luften og redningsbåde var på vandet i Aarhusbugten. Samtidig stod en ambulance klar ved havnefronten.
Lørdag formiddag var en helikopter i luften og redningsbåde var på vandet i Aarhusbugten. Samtidig stod en ambulance klar ved havnefronten.

- Vi sender betjente afsted, og der bliver sendt en helikopter i luften, som finder en livløs person i vandet. Personen bliver bjærget og fløjet til Skejby Sygehus (Aarhus Universitetshospital red.), siger Martin Christensen.

VIDEO: Vagtchef Martin Glerup Christensen forklarer, hvorfor Østjyllands Politi formoder, at der er tale om 27-årige Steffen Dam Jensen.

Tidligst mandag vil der blive foretaget endelig identifikation, og herefter vil de pårørende blive underrettet, fortæller vagtchefen.

- Vi kan ikke sige noget med 100 procent sikkerhed, fordi der først er ligsyn i næste uge, hvor den endelige identifikation skal finde sted. Men det er overvejende sandsynligt, at det er ham, siger Martin Glerup Christensen. 

En helikopter fik den livløse person op af vandet ud for Aarhus Ø lørdag formiddag.
En helikopter fik den livløse person op af vandet ud for Aarhus Ø lørdag formiddag.

Østjyllands Politi og frivillige har de seneste måneder søgt efter den 27-årige mand, som forsvandt den 1. december 2018 efter en julefrokost. 

Thomas Pedersen

Før lavede Thomas guidede gåture: Nu bliver han forpustet af at gå ud i sit køkken

Lige nu
Moderna-vaccine

liveblog COVID-19 LIVE: Fem danskere er nu færdigvaccineret mod corona

coronatest coronavirus covid-19 test

Opfordring ser ud til at virke: Testcenter oplever igen stor efterspørgsel

Fængselsmuseet Fængslet

Folk stod i kø for at komme i Fængslet

Else Jensen coronavaccination Plejehjemmet Ankersgade første vaccine

Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

skaermbillede_2020-02-08_kl._19.49.05.jpg

Vil udnytte corona-nedlukning: Vejarbejde udvides