Politiet jagter to flugtbilister

22-årig kvindelig cyklist ramt af højresvingende bil

En 18-årig kvinde blev i sin bil påkørt i dette kryds på Skanderborgvej i Viby. Personen, der var årsag til uheldet, stak af efter uheldet. Foto: Google Maps

Politiet leder efter to bilister, der torsdag stak af efter at være årsag til trafikuheld i Aarhus.

Det ene uheld fandt sted i krydset Skanderborgvej/Ravnsbjergvej i Viby, hvor en ukendt bilist kørte ind i en forankørende bil med en 18-årig kvinde bag rattet.

Uheldet skete, da den 18-årige kvinde bremsede for rødt lys.

Den ukendt bilist flygtede efter uheldet fra stedet i høj fart og var tæt på at køre ind i flere fodgængere, som krydsede vejen i fodgængerfeltet. Der skete dog udelukkende materielle skader i forbindelse med uheldet, der fandt sted kl. 07.58 om morgenen.

Se: Mistænkt flugtbilist fængslet

Bilisten, som stak af, kørte i en mørkegrøn Toyota Avensis.

Torsdag aften stak endnu en bilist af efter et uheld i Aarhus. Uheldet skete på Paludan-Müllers Vej, hvor en 22-årig kvindelig cyklist blev påkørt på cykelstien, hvorefter hun væltede.

Uheldet fandt sted kl. 18.10. Bilisten flygtede bagefter fra stedet uden at standse.

Ifølge Østjyllands Politi har der den seneste tid være relativt mange episoder, hvor bilister er flygtet fra uheld uden at give sig til kende.

- Det er en uskik, men vi ser det desværre ret ofte i øjeblikket. Det kan skyldes, at det koster spidsen af en jetjager at betale for selvrisikoen i forbindelse med uheldene, siger politikommissær Vagn Martinussen fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.